Siirry sisältöön

Tapahtumat

Juhannus

Perheet, ystäväporukat ja muut lomailijat kerääntyvät Tahkolle nauttimaan keskikesän juhlasta ja festareiden lisäksi koettavaa löytyy niin aktiivisen liikunnan kuin leppoisan löhöilyn ystäville, sekä kaikkea siltä väliltä. Järvi-Suomen sydämessä sijaitsevalla Tahkolla vesi, luonto, palvelut ja aktiviteetit ovat aina lähellä ja samassa lomakohteessa viihtyy siten koko seurue.

Oktoberfest 27.-28.9.2024

Tahko Oktoberfest -tapahtuma tulee taas! Majoitus kannattaakin varata hyvissä ajoin kuten myös pakata lederhosenit valmiiksi odottelemaan syyskuuta.

Oktoberfestiä juhlitaan Tahkon keskustassa sijaitsevassa jättiteltassa baijerilaisruoan ja mallasjuomien parissa. Huippuartistit pitävät tunnelman teltan katossa ja sen yli koko viikonlopun ajan. Kun bileet loppuvat teltassa niin ilta jatkuu Piazzan jatkoilla aamu neljään saakka.

Oktoberfestin mukaansa tempaava tunnelma odottaa jo juhlijoitaan. Tutustu huviloihimme ja varaa majoitus keskeltä kaunista luontoa, vain 6 km matkan päässä juhlahumusta. Golden Resortin tilaviin 8 henkilön huviloihin mahtuu suurempikin Oktoberfest -seurue.

Kysy lisää, ja varaa Oktoberfest -majoituspaketti: sales@tahkochalet.fi

Pikkujoulut Tahkolla

Varmista vuosikymmenen parhaat pikkujoulut yrityksellesi tai juhlaseurueellesi Tahkolla! Kaikki tärkeimmät elementit rennon ja onnistuneen pikkujoulun varmistamiseksi saat Golden Resortilta.

Pikkujoulupaketti alk. 89 €/ hlö
Sisältäen majoituksen Golden Resort paritalohuvilassa (8 hlö) ja illallisen noutopöydästä.

Katso menu täältä.

Kysy lisää sales@tahkochalet.fi

Ota yhteyttä

Kysy lisää palveluistamme tai pyydä tarjous oheisella lomakkeella.
Pakolliset kentät on merkitty tähdellä *.