Siirry sisältöön

Juhlat Tahkolla

Ikimuistoiset juhlat kaikkina vuodenaikoina

Golden Resortin monipuoliset ja muunneltavat juhlatilat, herkulliset tarjoilut ja hyvä palvelu tekevät tilaisuudestasi onnistuneen.

Oli kyseessä sitten sukujuhlat, rippijuhlat tai vaikkapa kunnon bileet, meiltä löydät juuri sinun juhliin sopivan juhlatilan, cateringin ja aktiviteetit. 

Kauniissa juhlatilassa voit järjestää täydelliset juhlat jopa 250 hengelle jokaisena vuodenaikana. Tyylikkään ravintolasalin suurista ikkunoista tulvii valoa, ja näkymät avautuvat vehreään, ruskan värikkääseen tai talvenhohtoiseen rauhalliseen ympäristöön. Ilmastoidun ravintolasalin upea ulkoterassi tuo kesäisin mukavasti lisätilaa. Ravintolasali on myös jaettavissa pienempiin osioihin, jolloin pienten juhlien tunnelma säilyy intiiminä.

Golden Resort on mieleenpainuva ja tunnelmallinen juhlatila, jossa syödään, juodaan, tanssitaan ja juhlitaan!

Kuvagalleria

placeholder3
placeholder
Golden Resortin huvilan makuuhuone.

Minkälaiset juhlat haluaisit järjestää?

Ota rohkeasti yhteyttä niin järjestämme yhdessä sinun näköisesi juhlat!

Yritysjuhlat

Juhlien järjestäminen onnistuu Golden Resortin ravintolassa tai huvilassa. Mahdollista on myös varata koko Golden Resortin alue käyttöönne jolloin saatte nauttia yksityisestä rauhasta.

Rippijuhlat tai lakkiaiset

Meillä onnistuvat myös esimerkiksi rippijuhlat tai lakkiaiset. Aina muutaman hengen huvilassa järjestettävistä juhlista aina jopa 250 hengen tilaisuuksiin.

Juhlat huvilassa

Myös huvila on oiva paikka juhlille, voit joko järjestää tarjoilut itse paikalle tai tilata ne valmiiksi jolloin riittää vain että saavutte paikalle.

Järjestelyissä sinua auttavat

jenni

Jenni Kaskela

Myyntipäällikko

+358 44 975 4379
dsc_6950

Atte Airaksinen

Myyntipäällikkö

+358 44 378 8081

Ota yhteyttä

Kysy lisää palveluistamme tai pyydä tarjous oheisella lomakkeella.
Pakolliset kentät on merkitty tähdellä *.