Tasokkaat huvilat kaikkiin tarpeisiin Tahkolla

Huvilat

Golden Resort -huvilat tarjoavat mainiot puitteet majoitukseen, lomailuun, perhejuhliin ja edustustilaisuuksiin ympäri vuoden.

Golden Resort tarjoaa korkeatasoista ja tilavaa majoitusta 9 erillishuvilassa. Erillishuviloissa on 4 makuuhuonetta omalla kylpyhuoneella, tilava ja hyvin varusteltu olohuone-keittiö, kodinhoitohuone, sauna, katettu ulkoterassi, patio ja autotalli kahdelle autolle. Golden Resortin catering-palvelu huolehtii yksityis- ja yritystilaisuuksien tarjoiluista teille sopivaan aikaan. Kysy lisää sales@tahkochalet.fi.

Tutustukaa Tahkon mahdollisuuksiin ja ottakaa ilo irti oleskelustanne! Tahko on aktiivilomailijan paratiisi, mutta myös huvilassa lepääminen on sallittu nautinto Golden Resortissa.

Osaan huviloistamme myös lemmikkinne ovat tervetulleita. Lemmikistä veloitamme erillisen maksun. Tarkistattehan saatavuuden myyntipalvelusta. Me ja Eläinruokatehdas Oy haluamme toivottaa teidät tervetulleeksi huvilaanne, saapuessanne teitä odottaa Oscar-herkkukassi. Myös muut lemmikit ovat tervetulleita Golden Resort -huviloihin.

 

Varaa tästä / Tarkista saatavuus

tai ota yhteyttä:

+358 17 483 200

sales@tahkochalet.fi

8+1 Erillishuvilaa
8 Erillishuvilaa koko 215m² ja yksi 245m²
Sijainti golfkentän vieressä
Katettu terassi ja aurinkoterassipatio
Saunaosasto
Neljä makuuhuonetta, joissa jokaisessa oma kylpyhuone ja wc
10 hengen ruokapöytä
Ilmalämpöpumppu
Takka
Kodinhoitohuone
WiFi
Path 2Fill 1Page 1Page 1Page 1Page 1