Varaa talviloma Tahkolle

Talven kimaltavat hanget kutsuvat sinut Tahkolle. Tee talvilomamatka yhdessä perheen tai ystävien kanssa Golden Resortin rauhaan, keskelle kauneinta Savoa.

Golden Resortin tunnelmallisiin huviloihin mahtuu isompikin seurue! Kaikista huviloista löytyvä sauna tarjoaa mahdollisuuden löylyissä rentoutumiseen, ja huviloiden hyvin varustelluissa keittiöissä voi porukalla kokkailla ja seurustella suuren ruokapöydän ääressä. Saunatilasta ja olohuoneesta on pääsy suurelle lasitetulle kuistille. 8 hengen huviloissa on makuuhuoneiden yhteydessä omat kylpyhuoneet. Majoituksen hintaan sisältyy liinavaatteet, pyyhkeet, takkapuut ja loppusiivous 8 henkilölle.

Hiihtoreitit lähtevät suoraan Golden Resortin huvilakylän vierestä, ja Tahkon laskettelurinteille on matkaa vain n. 6 km. Ski Bussi kuljettaa sesongin aikana veloituksetta rinteille ja takaisin parin tunnin välein. Katso ajantasaiset tiedot täältä ladulle ja rinteeseen.

Varaa seurueellenne täydellinen talviloma!

VARAA MAJOITUS

 

Majoitusta 1-4 henkilölle. Tahko Chaletin majoituskohteet VIETTI JA UKKO sijaitsevat Tahkon keskustassa. Neljän henkilön tasokkaat Vietti Suites -huoneistot ja Ukon 2-5 hengen huoneet takaavat mukavan majoittumisen keskellä Tahkon palveluja. Hiihtoladut, rinteet ja muut aktiviteetit sijaitsevat kaikki lyhyen kävelymatkan päässä.  

 


Tutustu myös Tahko Chaletin ravintola- & viihdetarjontaan!

Ruokaravintolat Cervina ja Lago tarjoavat Golden Resortin majoittujille herkullisia hetkiä sekä vaihtuvia etuja ja tarjouksia. Tutustu ravintoloihin

Itä-Suomen suurin viihdeareena Piazza vastaa talven huippukeikoista ja Himmeestä After Ski tunnelmasta. Luvassa monipuolinen kattaus Suomen kärkiartisteja, bilebändejä ja djkokoonpanoja. Piazzalle

Piazzan HIMMEE After Ski. Kun pelkkä Ski ei riitä, jatketaan Piazzan terassilla ja VIP-tilassa After Ski tunnelmissa aina iltaan asti . Nauti dj:n soittolistasta tanssien terassilla tai sisällä lämpimässä takkatulen äärellä.

Path 2Fill 1Page 1Page 1Page 1Page 1