Varaa talviloma Tahkolle

Talviseikkailu kutsuu sinut Tahkolle! Vietä pidempi hiihtoloma tai ihana viikonloppu yhdessä perheen tai ystävien kanssa keskellä kauneinta Savoa. Tutustu majoituskohteisiimme ja talven ravintola- & viihdetarjontaan, ja varaa seurueellenne täydellinen talviloma! Katso ajantasaiset latu- ja rinnetiedot täältä ladulle ja rinteeseen.

Loma-asunnosta rinteeseen 

Neljän henkilön tasokkaat Vietti Suites -huoneistot ja Ukon 2-5 hengen huoneet takaavat mukavan majoittumisen Tahkon ydinkeskustassa lähellä palveluja. Hiihtoladut, rinteet ja muut aktiviteetit sijaitsevat kaikki lyhyen kävelymatkan päässä.  

Perhe tai ystäväporukka tilavassa huvilassa 

Golden Resortin tunnelmallisiin huviloihin mahtuu isompikin seurue! Kaikista huviloista löytyvä sauna tarjoaa mahdollisuuden löylyissä rentoutumiseen, ja huviloiden hyvin varustelluissa keittiöissä voi porukalla kokkailla ja seurustella suuren ruokapöydän ääressä. Tutustu Tahko Chaletin majoitustarjouksiin upeiden hiihtolatujen äärellä.

VARAA TALVEN MAJOITUS

 

 Piazzan talvessa Suomen kärkiartistit 

Itä-Suomen suurin viihdeareena Piazzan vastaa talven huippukeikoista. Luvassa monipuolinen kattaus Suomen kärkiartisteja, bilebändejä ja djkokoonpanoja. Energistä Afterski-menoa rinnelomalle tuo Piazza Himmee After Ski.

PIAZZALLE

 

Ristorante & Lounge Cervina – Nordic Italian Cuisine 

Ristorante & Lounge Cervina on rento ja tyylikäs ravintola Tahkon sydämessä, jossa nautit illasta kevyen baarisyötävän tai pitkän illallisen parissa. Cervina tarjoaa modernia italialaista ruokaa pohjoismaisia raaka-aineita hyödyntäen. Tervetuloa täydellisten makuelämysten pariin! 

TUTUSTU  TÄSTÄ

 

Lounasta näköalalla

Cafe & Bistro Lago tarjoaa herkullista lounasta näköalapaikalla keskellä Tahkoa. Bistroon on helppo tulla perheen ja ystävien kera tai vaikka ihan itsekseen hyvän ruoan, leppoisan tunnelman ja rinnenäkymän äärelle. 

TUTUSTU  MENUUN

Liity Tahko Chaletin sähköpostilistalle

Saat parhaimmat tarjoukset ja tuoreimmat uutiset sähköpostiisi kohteistamme Golden Resort, Piazza, Ukko sekä Vietti.

LIITY LISTALLE

Path 2Fill 1Page 1Page 1Page 1Page 1