Varaa talviloma Tahkolle

Talviseikkailu kutsuu sinut Tahkolle! Vietä pidempi hiihtoloma tai ihana viikonloppu yhdessä perheen tai ystävien kanssa keskellä kauneinta Savoa. Tutustu majoituskohteisiimme ja talven ravintola- & viihdetarjontaan, ja varaa seurueellenne täydellinen talviloma! 

 

Loma-asunnosta rinteeseen 

Neljän henkilön tasokkaat Vietti Suites -huoneistot ja Ukon 2-5 hengen huoneet takaavat mukavan majoittumisen Tahkon ydinkeskustassa lähellä palveluja. Hiihtoladut, rinteet ja muut aktiviteetit sijaitsevat kaikki lyhyen kävelymatkan päässä.  

Perhe tai ystäväporukka tilavassa huvilassa 

Golden Resortin tunnelmallisiin huviloihin mahtuu isompikin seurue! Kaikista huviloista löytyvä sauna tarjoaa mahdollisuuden löylyissä rentoutumiseen, ja huviloiden hyvin varustelluissa keittiöissä voi porukalla kokkailla ja seurustella suuren ruokapöydän ääressä. Tutustu Tahko Chaletin majoitustarjouksiin upeiden hiihtolatujen äärellä.

VARAA TALVEN MAJOITUS

 

 Piazzan talvessa Suomen kärkiartistit 

Itä-Suomen suurin viihdeareena Piazzan vastaa talven huippukeikoista. Luvassa monipuolinen kattaus Suomen kärkiartisteja, bilebändejä ja djkokoonpanoja. Energistä Afterski-menoa rinnelomalle tuo Piazza Himmee After Ski.

PIAZZALLE

 

Ristorante & Lounge Cervina – Nordic Italian Cuisine 

Ristorante & Lounge Cervina on rento ja tyylikäs ravintola Tahkon sydämessä, jossa nautit illasta kevyen baarisyötävän tai pitkän illallisen parissa. Cervina tarjoaa modernia italialaista ruokaa pohjoismaisia raaka-aineita hyödyntäen. Tervetuloa täydellisten makuelämysten pariin! 

TUTUSTU  TÄSTÄ

 

Lounasta näköalalla

Piazza Terrace Cafe & Bar tarjoaa herkullista lounasta näköalapaikalla keskellä Tahkoa. Terracelle on helppo tulla perheen ja ystävien kera tai vaikka ihan itsekseen hyvän ruoan, leppoisan tunnelman ja järvinäkymän äärelle. 

TUTUSTU  MENUUN

Path 2Fill 1Page 1Page 1Page 1Page 1