Golf

Golf ja majoitus – Varaa golfloma Tahkolle

Golden Resortilla majoitut laadukkaissa 8 henkilön huviloissa Tahko Lake & Forest -golfkentän vieressä ja vain 10 minuutin ajomatkan päässä Tahko Old -golfkentältä. Golfpakettien hintoihin sisältyy majoitus 4 henkilölle, liinavaatteet & loppusiivous sekä green feet 1kpl /hlö /vrk. Green fee on käytettävissä Tahko Golfin molemmille kentille. Ravintola Golden Resort palvelee golfkaudella päivittäin – tervetuloa nauttimaan lounasta rennossa tunnelmassa.

***

Golden Resort golflpaketit 2023

Golden Resort paritalohuvila + green feet

  • 650€ /1vrk /4 hlöä
  • 850€ /2vrk /4 hlöä

Golden Resort huvila + green feet

  • 790€ /1vrk /4 hlöä
  • 990€ /2vrk /4 hlöä

Lisähenkilöt 90€ /hlö /vrk. Golden Resortin huviloissa (215m2) ja paritalohuviloissa (135m2) majoittuu tilavasti 8 henkilöä. Tunnelmallisissa huviloissa on hyvinvarusteltu keittiö ja suuri ruokapöytä. Makuuhuoneet omilla kylpyhuoneilla tarjoavat luksusta lomailuun.

Tilavan saunan yhteydessä ovat myös yhteiset pesu- ja pukeutumistilat, joista on kulku suoraan suurelle lasitetulle kuistille. Kuistin pöytäryhmän äärelle mahtuu koko seurue. Myös lemmikit ovat tervetulleita majoittumaan.

***

Tarjoamme aina turvatut lähtöajat ja koko päivän green feet.  Hinnat ovat voimassa golfkaudella 2023, pois lukien 22.-25.6.2023. Tutustu tästä, ja varaa Golden Resortin juhannus puolihoidolla.

VARAA GOLFLOMA

 

Golfpaketteihin sisältyvä green fee on käytettävissä Lake & Forest ja Old Course kohteisiin. Golfarkkitehti Jan Sederholmin suunnittelemat kentät sulautuvat osaksi kaunista Tahkon maisemaa, ja ovat pelattavuudeltaan hyvin erityylisiä keskenään. Tutustu kenttiin täältä.

Golden Resort klubitalolta löydät pukuhuoneet, kuntosalit, saunat ja pesutilat, caddiemasterin sekä pro shopin.

 


Vietti Suites ja Ukko golfpaketit 2023

Tahko Chaletin majoituskohteet Vietti ja Ukko sijaitsevat Tahkon keskustassa Old Course:n läheisyydessä. Vietti Suites huoneistoihin mahtuu majoittumaan 4 henkilöä ja Ukko huoneita löytyy 1-4 henkilölle. Golfpakettien hintoihin sisältyy majoitus, liinavaatteet & loppusiivous sekä green feet 1kpl/hlö/vrk.

  • Ukko golfpaketit alkaen 85€/hlö/vrk/4hh
  • Vietti Suites golfpaketti kahdelle 280€/1vrk, 510€/2vrk
  • Vietti Suites golfpaketti neljälle 360€/1vrk, 670€/2vrk

Tutustu

 


Parasta ruokaa ja viileimmät drinkit

Ravintola Golden Resort on avoinna golfkaudella päivittäin. Tervetuloa nauttimaan Golden Resortin klubiravintolan herkuista rennossa tunnelmassa Forest & Lake golfkenttien luona. Golfarin päivä alkaa maittavalla aamupalalla Resortin terassilla. Lounas ja illallinen valmistuvat keittiössämme laadukkaista sesongin raaka-aineista. Tilauksesta ruokia tehdään ryhmille sesongin ulkopuolellakin. Tutustu.

Kahvila & Bistro Lago tarjoaa herkullista lounasta näköalapaikalla keskellä Tahkoa. Bistroon on helppo tulla perheen ja ystävien kera tai vaikka ihan itsekseen hyvän ruoan, leppoisan tunnelman ja järvinäkymän äärelle. Lue lisää.

Rennon tyylikäs Ristorante & Lounge Cervina on paikka, jossa nautit illasta kevyen baarisyötävän tai pitkän illallisen parissa. Cervinan listalta löydät modernia italialaista ja Pohjolan klassikoita. Tervetuloa täydellisten makuelämysten pariin! Tutustu ja varaa pöytä.

Path 2Fill 1Page 1Page 1Page 1Page 1