Golf

Golf ja majoitus – Varaa golfloma Tahkolle

Golden Resortilla majoitut laadukkaissa 8 henkilön huviloissa Tahko Lake & Forest -golfkentän vieressä ja vain 10 minuutin ajomatkan päässä Tahko Old -golfkentältä. Golfpakettien hintoihin sisältyy majoitus 4 henkilölle, liinavaatteet & loppusiivous sekä green feet 1kpl /hlö /vrk. Green fee on käytettävissä Tahko Golfin molemmille kentille.

***

MESSUTARJOUS – GOLFMESSUT 2023

Golden Resort golfpaketti neljälle 750€ /4 hlöä /2 vrk (norm. 850€)
Majoitus 4 henkilölle tasokkaassa Golden Resort paritalohuvilassa. Sis. liinavaatteet & loppusiivous. Green feet 2kpl /hlö. Varaa 5.4. mennessä koodilla GOLFMESSUT.

Vietti Suites golfpaketti kahdelle 450€ /2 hlöä /2 vrk (norm 510€)
Majoitus 2 henkilölle viihtyisässä Vietti Suites huoneistossa. Sis. liinavaatteet & loppusiivous. Green feet 2kpl /hlö. Varaa 5.4. mennessä koodilla GOLFMESSUT VIETTI.

Tarjoushinnat ovat voimassa 5.4.2023 saakka, ja varattavissa golfkaudelle 2023, pois lukien viikonloput 22.6.-13.8.

Golden Resort 3 yön juhannuspaketti puolihoidolla neljälle paritalohuvilassa 449€ /hlö /3 yötä (norm. 549€), huvilassa 499€ /hlö /3 yötä (norm 599€).  Lue lisää juhannuspaketin sisällöstä ja varaa jo tänään.

***

Golden Resort golflpaketit 2023

Golden Resort paritalohuvila

  • 650€ /1vrk /4 hlöä
  • 850€ /2vrk /4 hlöä

Golden Resort huvila

  • 790€ /1vrk /4 hlöä
  • 990€ /2vrk /4 hlöä

Lisähenkilöt 90€ /hlö /vrk. Golden Resortin huviloissa (215m2) ja paritalohuviloissa (135m2) majoittuu tilavasti 8 henkilöä. Tunnelmallisissa huviloissa on hyvinvarusteltu keittiö ja suuri ruokapöytä. Makuuhuoneet omilla kylpyhuoneilla tarjoavat luksusta lomailuun.

Tilavan saunan yhteydessä ovat myös yhteiset pesu- ja pukeutumistilat, joista on kulku suoraan suurelle lasitetulle kuistille. Kuistin pöytäryhmän äärelle mahtuu koko seurue. Myös lemmikit ovat tervetulleita majoittumaan.

***

Vietti Suites ja Ukko golfpaketit 2023

Tahko Chaletin majoituskohteet Vietti ja Ukko sijaitsevat Tahkon keskustassa Old Course:n läheisyydessä. Vietti Suites huoneistoihin mahtuu majoittumaan 4 henkilöä ja Ukko huoneita löytyy 1-4 henkilölle. Golfpakettien hintoihin sisältyy majoitus, liinavaatteet & loppusiivous sekä green feet 1kpl/hlö/vrk.

  • Ukko golfpaketit alkaen 85€/hlö/vrk/4hh
  • Vietti Suites golfpaketti kahdelle 280€/1vrk, 510€/2vrk
  • Vietti Suites golfpaketti neljälle 360€/1vrk, 670€/2vrk

***

Tarjoamme aina turvatut lähtöajat ja koko päivän green feet.  Hinnat ovat voimassa golfkaudella 2023, pois lukien 22.-25.6.2023. Tutustu golfaajan juhannuspakettiin, ja varaa Golden Resortin juhannus puolihoidolla.

VARAA GOLFLOMA

 

Golfpaketteihin sisältyvä green fee on käytettävissä Lake & Forest ja Old Course kohteisiin. Golfarkkitehti Jan Sederholmin suunnittelemat kentät sulautuvat osaksi kaunista Tahkon maisemaa, ja ovat pelattavuudeltaan hyvin erityylisiä keskenään. Tutustu kenttiin täältä.

Golden Resort klubitalolta löydät pukuhuoneet, kuntosalit, saunat ja pesutilat, caddiemasterin sekä pro shopin.


Parasta ruokaa ja viileimmät drinkit

Ravintola Golden Resort on avoinna golfkaudella päivittäin. Tervetuloa nauttimaan Golden Resortin klubiravintolan herkuista rennossa tunnelmassa Forest & Lake golfkenttien luona. Golfarin päivä alkaa maittavalla aamupalalla Resortin terassilla. Lounas ja illallinen valmistuvat keittiössämme laadukkaista sesongin raaka-aineista. Tilauksesta ruokia tehdään ryhmille sesongin ulkopuolellakin. Tutustu.

Kahvila & Bistro Lago tarjoaa herkullista lounasta näköalapaikalla keskellä Tahkoa. Bistroon on helppo tulla perheen ja ystävien kera tai vaikka ihan itsekseen hyvän ruoan, leppoisan tunnelman ja järvinäkymän äärelle. Lue lisää.

Rennon tyylikäs Ristorante & Lounge Cervina on paikka, jossa nautit illasta kevyen baarisyötävän tai pitkän illallisen parissa. Cervinan listalta löydät modernia italialaista ja Pohjolan klassikoita. Tervetuloa täydellisten makuelämysten pariin! Tutustu ja varaa pöytä.

Liity Tahko Chaletin sähköpostilistalle

Saat parhaimmat tarjoukset ja tuoreimmat uutiset sähköpostiisi kohteistamme Golden Resort, Piazza, Ukko sekä Vietti.

LIITY LISTALLE

Path 2Fill 1Page 1Page 1Page 1Page 1