Majoitus

Golden Resort on monipuolinen kokous- ja vapaa-ajankeskus Tahkolla.

Golden Resort huvilat tarjoavat mainiot puitteet majoitukseen, lomailuun, perhejuhliin ja edustustilaisuuksiin ympäri vuoden. Upeat huvilat sijaitsevat vain muutaman kilometrin päässä Tahkon keskustasta tarjoten rauhaa ja yksityisyyttä.

Golden Resort tarjoaa korkeatasoista majoitusta 9 erillishuvilassa ja 20 paritalohuvilassa. Huviloissa on 4 makuuhuonetta omalla kylpyhuoneella, tilava ja hyvin varusteltu olohuone-keittiö, kodinhoitohuone, sauna, katettu ulkoterassi ja patio. Erillishuviloissa on myös autotalli kahdelle autolle.

Tutustukaa Tahkon mahdollisuuksiin ja ottakaa ilo irti oleskelustanne! Tahko on aktiivilomailijan paratiisi, mutta myös huvilassa lepääminen on sallittu nautinto Golden Resortissa. Varaa seuruelleesi Tahkon tasokkaimmat huvilat!

tai ota yhteyttä:

+358 17 483 200

sales@tahkochalet.fi

Huvila

Golden Resort huvilat tarjoavat mainiot puitteet majoitukseen, lomailuun, perhejuhliin ja edustustilaisuuksiin ympäri vuoden.

Tutustu

Paritalohuvila

Golden Resort paritalohuvilat tarjoavat mainiot puitteet majoitukseen, lomailuun, perhejuhliin ja edustustilaisuuksiin ympäri vuoden.

Tutustu

Ukko

Viihtyisät rinne- ja järvinäköalalla varustetut huoneet tarjo­avat mainiot puitteet majoitukseen ja lomailuun Tahkon parhaalla paikalla ympäri vuoden.

Tutustu

Sijainti rauhallisella alueella keskellä Tahkon kauneinta luontoa
Tahko Lake/Forest golfkentän laidalla
Valaistuille hiihtoladuille 100m
Rinteeseen ja Tahkon keskustaan noin 5km (talvikaudella ilmainen skibussi)

Liity sähköpostilistalle

Saat sisäpiirille tarkoitettuja erikoistarjouksia suoraan sähköpostiisi.

Path 2Fill 1Page 1Page 1Page 1Page 1