Siirry sisältöön

Majoitus

Golden Resort

Golden Resort on monipuolinen kokous- ja vapaa-ajankeskus Tahkolla, jonka huviloissa majoitut ylellisissä puitteissa. Nilsiässä Syvärijärven lähellä sijaitseva lomakeskus tarjoaa mahdollisuuden niin rentoutumiseen kuin aktiivilomaankin perheen ja ystävien kesken. Lemmikit ovat myös tervetulleita majoittumaan osaan huviloista.

Golden Resortin huvilat ovat tilavia ja hyvin varusteltuja kaikilla mukavuuksilla. Meillä on yhdeksän korkeatasoista erillishuvilaa, joissa on neljä makuuhuonetta omalla kylpyhuoneella. Golden Resort tarjoaa korkeatasoista majoitusta myös 20 paritalohuvilassa, joissa kolmessa huoneessa on oma kylpyhuone. Yhdessä paritalossa on lisäksi kaksi modernia työhuonetta ja erinomaiset puitteet etätyöskentelyyn. Kaikissa huviloissamme on hyvin varusteltu keittiö, olohuone, kodinhoitohuone, sauna, sekä katettu terassi. Erillishuviloissamme on myös kahden auton autotalli.

Huvilat on varusteltu kaikilla mukavuuksissa. Täysin varusteltu keittiömme mahdollistaa rentoutumisen hyvän ruoan äärellä. Takkatulen lämmössä voi nauttia omien rakkaiden läsnäolosta ja katettu terassi mahdollistaa illanvieton ulkona raikkaassa ilmassa istuskellen vaikka pitkälle yöhön ja ilmalämpöpumppu pitää huvilan lämpötilan mukavana helteilläkin.

Deluxe huvila

Iso, erillinen huvila (245 m2) kahdessa kerroksessa.

Deluxe huvilassa on 4 makuuhuonetta, joissa omat kylpyhuoneet ja wc:t, oleskelutila, takka, hyvin varusteltu keittiö, kodinhoitohuone, ilmastointi ja lämmin autotalli kahdelle autolle. Ulkoporeallas, varattavissa lisämaksusta seuraavassa vaiheessa.

Alakerrassa takkatupa, jossa on kaksi vuodetta.

Huvilat

Golden Resort tarjoaa korkeatasoista ja tilavaa majoitusta 9 erillishuvilassa. Erillishuviloissa on 4 makuuhuonetta omalla kylpyhuoneella, tilava ja hyvin varusteltu olohuone-keittiö, kodinhoitohuone, sauna, katettu ulkoterassi, patio ja autotalli kahdelle autolle.

Paritalohuvilat

Golden Resort tarjoaa korkeatasoista majoitusta 20 paritalohuvilassa. Paritalohuviloissa on 4 makuuhuonetta, tilava ja hyvin varusteltu olohuone-keittiö, kodinhoitohuone, sauna, katettu ulkoterassi ja patio.

Kohteemme Tahkon keskustan alueella

Vietti suites

Neljän henkilön tasokas Vietti Suites Tahkon ydinkeskustassa rinteitä vastapäätä. Huoneiston pinta-ala on 49m² + 8m² parvi. Alakerrassa on makuuhuone, jossa vuoteet kahdelle, avokeittiö, oleskelu-/ ruokailutila, takka, kylpyhuone, wc, suihku, sauna ja hiustenkuivain. Parvella on kaksi erillistä vuodetta. Majoittujilla on käytössään ilmainen Wifi ja pysäköinti.

Ukko

Viihtyisät huoneet tarjo­avat mainiot puitteet majoitukseen ja lomailuun Tahkon parhaalla paikalla ympäri vuoden, osa huoneista saatavilla rinne- ja järvinäköalalla.

Ota yhteyttä

Kysy lisää palveluistamme tai pyydä tarjous oheisella lomakkeella.
Pakolliset kentät on merkitty tähdellä *.