Siirry sisältöön

Häät Tahkolla

Ikimuistoiset juhlat kaikkina vuodenaikoina

Elämäsi juhlat jopa 250 henkilölle. Kauniit monikäyttöiset tilat ovat parhaimmillaan jokaisena vuodenaikana.

Golden Resortin kaunis juhlatila toimii halutessanne kaiken estradina. Vihkiseremonia, juhlaohjelma, ruokailu ja majoitus onnistuvat kaikki paikan päällä ja voitte keskittyä nauttimaan elämänne kauneimmasta päivästä.

Upean ravintolasalin suurista ikkunoista tulvii valoa ja näkymät avautuvat vehreään ja rauhalliseen ympäristöön. Ulkoterassi tuo mukavasti lisätilaa. Hyvään juhlaan kuuluu myös herkullinen tarjoilu, jonka voitte valita moni- puolisesta ja tasokkaasta häämenustamme.

Jotta hääilo voisi jatkua mahdollisimman pitkään, Golden Resortin tyylikkäät 8-hengen huvilat saunoineen ja terasseineen tarjoavat mahdollisuuden yöpymiseen, mitä kauempaa tulevat vieraat varmasti arvostavat. Autamme teitä kaikissa juhlaan littyvissä järjestelyissä.

Kuvagalleria

img_1839
golden_resort_haat
golden_resort_juhlat_tapahtumat_ravintola
goldenresort_haa_buffet
img_1832

Minkälaiset häät haluaisit järjestää?

Autamme teitä kaikissa juhliin liittyvissä järjestelyissä: KERRO MEILLE TOIVEESI ELÄMÄSI JUHLASTA.

Majoittuminen

Huvilamme tarjoavat rauhalliset puitteet majoittumiseen juhlien yhteydessä. Voitte kerääntyä yhteiselle aamiaiselle tilaamalla päärakennukseen juhlaseurueellenne aamiaisbuffetin. Hyvin levänneenä onkin mukava nauttia juhlien ohjelmasta sekä Tahkon aktiviteettitarjonnasta ja nähtävyyksistä.

Tarjoilut

Tärkeään juhlapäivään kuuluu herkullinen tarjoilu, jonka voitte valita monipuolisista ja tasokkaista juhlamenuistamme pöytiintarjoiltuna tai buffetpöytään katettuna. Ammattitaitoinen tarjoiluhenkilökuntamme on teitä varten varmistamassa onnistuneen tilaisuuden. Golden Resort on anniskeluravintola.

Hääyö Golden Resortilla

Lisäpalveluina hääpareille erityistä luksusta tuo aamupala tarjoiltuna huvilaan. Pyydä tarjous hääyön majoittumiselle huvilassamme. Juhlaseurueen majoittuminen järjestyy myös Golden Resortin upeissa huviloissa.

Järjestelyissä sinua auttavat

jenni

Jenni Kaskela

Myyntipäällikko

+358 44 975 4379
dsc_6950

Atte Airaksinen

Myyntipäällikkö

+358 44 378 8081

Pyydä tarjous – olemme sinuun yhteydessä

Ota yhteyttä alle avautuvalla lomakkeella ja kerro hääunelmistasi. Me autamme sinua järjestämään ikimuistoiset juhlat.

Avaa yhteydenottolomake

"*" näyttää pakolliset kentät

Yhteystiedot

Nimi*

Tilaisuuden tiedot

PP dot KK dot VVVV
Tarjoilut
Aktiviteetit

Tahko Chalet on sitoutunut suojelemaan ja kunnioittamaan yksityisyyttäsi, ja käytämme henkilötietojasi tilisi hallintaan ja tilaamiesi palveluiden ja tuotteiden tuottamiseen. Lisätietoa tilauksen peruuttamisesta, tietosuojakäytännöistä ja siitä, miten olemme sitoutuneet suojelemaan ja kunnioittamaan yksityisyyttäsi, saat tietosuojakäytännöstämme.

Klikkaamalla ’Lähetä’ annat luvan Tahko Chaletille säilyttää ja käsitellä yllä annettuja tietoja viestiäkseen sinulle palveluista ja tuotteista. Voit milloin tahansa perua kyseiset viestintäasetukset.

Ota yhteyttä

Kysy lisää palveluistamme tai pyydä tarjous oheisella lomakkeella.
Pakolliset kentät on merkitty tähdellä *.