Tahkon syksy

Virkistäydy Tahkon syksyssä ja ihastu Järvi-Suomen väriloistoon! Paras ruska-aika ajoittuu Tahkovuorella syyskuusta lokakuuhun lehtien putoamiseen saakka. Tule valloittamaan Tahkon huiput ja yövy Tahko Chaletin monipuolisissa majoituskohteissa. Tutustu  majoituksiin, ravintola- & viihdetarjontaan, ja varaa seurueellenne täydellinen syysloma!

Loma-asunto Tahkon ytimestä 

Neljän henkilön tasokkaat Vietti Suites -huoneistot ja Ukon 2-5 hengen huoneet takaavat mukavan majoittumisen Tahkon ydinkeskustassa lähellä Tahkon luontoreittejä ja palveluja. Huoneistoja ja huoneita on saatavilla keittiön ja saunan kera. Lemmikit ovat myös tervetulleita majoittumaan. Tutustu Tahkon Tähtikierrokseen jalan tai ota sähköpyörä alle pöyräretkelle. Ensilumenlatu on yleensä avoinna lokakuussa. 

Perhe tai ystäväporukka tilavassa huvilassa 

Golden Resortin tunnelmallisiin huviloihin mahtuu isompikin seurue. Majoitu kuvankauniin 18-väyläisen golfkentän kupeesta. Ryhmät voivat myös kokoustaa huviloissa tai Golden Resortin päärakennuksessa. Alle kilometrin päästä lähtevät upeat luonto- ja pyöräilyreitit Tahkolle ja Nipaselle.

VARAA MAJOITUS

TUTUSTU KOKOUSPALVELUIHIN

Piazzalla nautit parasta ruokaa, viileimmät drinksut ja kuumimmat keikat saman katon alla 

Rennon tyylikäs Ristorante & Lounge Cervina on paikka, jossa nautit illasta baarisyötävän tai pitkän illallisen parissa. Cervinan listalta löydät modernia italialaista ruokaa pohjoismaisella otteella. Tervetuloa täydellisten makuelämysten pariin!

Piazza Terrace Cafe & Bar tarjoaa maukasta purtavaa ja pienpanimoiden mallasherkkuja näköalapaikalla keskellä Tahkoa. Viihtyisälle terassille on helppo tulla perheen ja ystävien kera tai vaikka ihan itsekseen hyvän ruoan, leppoisan tunnelman ja järvinäkymän äärelle. 

Itä-Suomen suurin viihdeareena Piazzan vastaa huippukeikoista kesät ja talvet. Luvassa marraskuusta lähtien monipuolinen kattaus Suomen kärkiartisteja, bilebändejä ja djkokoonpanoja. 

 

KATSO PIAZZAN TARJONTA

Path 2Fill 1Page 1Page 1Page 1Page 1