Majoittuminen Tahkolla on viihtyisää kaikkina vuoden aikoina

Majoittuminen Tahkolla

Majoitu tasokkaasti Tahkolla omassa rauhassa! Golden Resort on majoitus- ja vapaa-ajankeskus Tahkolla, jossa majoitut mukavasti huviloissamme ympäri vuoden. Viihtyisää majoitusta Tahkon kylän keskustassa lähellä palveluja tarjoavat Vietti Suites ja Ukon huoneet.

Tahko on aktiivilomailijan unelmakohde, mutta vapaa-ajan tarjoaa mahdollisuudet myös kokonaisvaltaiseen rentoutumiseen. Tahko tarjoaa matkailijoille luonnon rauhaa ja upeita elämyksiä – voit lasketella, golfata, hiihtää, patikoida tai pyöräillä luonnossa. Menojalan alkaessa vipattaa huolehdimme sinusta viihdekeskus Piazzan puolella.

 

Huvilamajoitus Tahkolla

Golden Resortin huviloissa majoitut mukavasti upeissa puitteissa Nilsiän Syvärijärven läheisyydessä. Huviloissamme on paljon tilaa perheille ja isommillekin seurueille. Tilavat huvilamme sopivatkin loistavasti niin perhematkailuun, lomailuun kuin perhejuhliin tai edustustilaisuuksiinkin.

Golden Resortin palvelumahdollisuudet tarjoavat tekemistä niin rentoutumiseen kuin aktiivilomaa kaipaavillekin. Juhliin ja edustustilaisuuksiin tai all inclusive -palvelua kaipaaville Golden Resortin catering-palvelu huolehtii maistuvat tarjoilut toiveidenne mukaan, ja teille sopivaan aikaan. Catering-palvelu on sekä yksityis- että yritysasiakkaidemme käytössä. Tutustu myös muihin lisäpalveluihin ja tee majoittumisesta vieläkin suurempi elämys.

 

Hyvin varustellut huvilat

Meillä on yhdeksän korkeatasoista erillishuvilaa, joissa on neljä makuuhuonetta omalla kylpyhuoneella. Golden Resort tarjoaa korkeatasoista majoitusta myös 20 paritalohuvilassa, joissa kolmessa huoneessa on oma kylpyhuone. Yhdessä paritalossa on lisäksi kaksi modernia työhuonetta ja erinomaiset puitteet etätyöskentelyyn. Kaikissa huviloissamme on hyvin varusteltu keittiö, olohuone, kodinhoitohuone, sauna, sekä katettu terassi. Erillishuviloissamme on myös kahden auton autotalli.

Huvilat on varusteltu kaikilla mukavuuksissa. Täysin varusteltu keittiömme mahdollistaa rentoutumisen hyvän ruoan äärellä. Takkatulen lämmössä voi nauttia omien rakkaiden läsnäolosta ja katettu terassi mahdollistaa illanvieton ulkona raikkaassa ilmassa istuskellen vaikka pitkälle yöhön.

 

VARAA MAJOITUS

 

Häät ja juhlat Tahkolla

Golden Resortin juhla- ja kokoustiloissa sekä huviloissamme on järjestetty useita juhlia ja tilaisuuksia, kuten häitä, syntymäpäiviä ja yritystilaisuuksia. Golden Resortissa majoittuu mukavasti hääparin lisäksi myös vieraat. Vietä luksushääyö Golden Resortilla. Häät Tahkolla, lue lisää.

 

Golden Resort on ajassa mukana

Golden Resort on lähes 30 vuotta toiminut majoitus-, kokous- ja ravintolapalveluja tarjoava perheyritys, joka sijaitsee Tahkolla. Tarjoamme asiakkaillemme korkeatasoista majoitusta tasokkaissa huviloissa ja huoneistoissa, ympäri vuoden.

Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää majoittumisesta Tahkolla!

Myyntipalvelu info@tahkochalet.fi tai 017 483 200

Path 2Fill 1Page 1Page 1Page 1Page 1