Viihtyisää majoitusta Tahkolla

Golden Resort – tasokasta majoitusta Tahkolla

Golden Resort on monipuolinen kokous- ja vapaa-ajankeskus Tahkolla, jonka huviloissa majoitut ylellisissä puitteissa. Nilsiässä Syvärijärven lähellä sijaitseva lomakeskus tarjoaa mahdollisuuden niin rentoutumiseen kuin aktiivilomaankin perheen ja ystävien kesken. Lemmikit ovat myös tervetulleita majoittumaan osaan huviloista. 

Golden Resortin huvilat ovat tilavia ja hyvin varusteltuja kaikilla mukavuuksilla. Meillä on yhdeksän korkeatasoista erillishuvilaa, joissa on neljä makuuhuonetta omalla kylpyhuoneella. Golden Resort tarjoaa korkeatasoista majoitusta myös 20 paritalohuvilassa, joissa kolmessa huoneessa on oma kylpyhuone. Yhdessä paritalossa on lisäksi kaksi modernia työhuonetta ja erinomaiset puitteet etätyöskentelyyn. Kaikissa huviloissamme on hyvin varusteltu keittiö, olohuone, kodinhoitohuone, sauna, sekä katettu terassi. Erillishuviloissamme on myös kahden auton autotalli.

Huvilat on varusteltu kaikilla mukavuuksissa. Täysin varusteltu keittiömme mahdollistaa rentoutumisen hyvän ruoan äärellä. Takkatulen lämmössä voi nauttia omien rakkaiden läsnäolosta ja katettu terassi mahdollistaa illanvieton ulkona raikkaassa ilmassa istuskellen vaikka pitkälle yöhön ja ilmalämpöpumppu pitää huvilan lämpötilan mukavana helteilläkin.

 

Upeat huvilat sijaitsevat vain muutaman kilometrin päässä Tahkon keskustasta tarjoten helpon pääsyn Tahkon aktiviteettien pariin, mutta myös rauhaa ja yksityisyyttä luonnon keskellä. Itse lomakeskuksen välittömässä läheisyydessä on useita mahdollisuuksia urheiluun ja muuhun tekemiseen ympäri vuoden. Kesällä päivän voi viettää esimerkiksi golfaten Tahkon upeilla golfkentillä tai luonnossa lukuisilla patikointi- ja maastopyöräilyreiteillä. Talvisin huviloilta pääsee nopeasti ja mutkattomasti suoraan hiihtoladuille. Myös Tahkon suositut laskettelurinteet ovat lyhyen matkan päässä. Toukokuusta syyskuuhun ravintola, café & terrace palvelee päivittäin ja arkisin vuoden ympäri käytössä on hyvin varusteltu kuntosali päärakennuksen yhteydessä.

Golden Resortilla onnistuvat erilaiset yritystilaisuudet yli vuosikymmenen kokemuksella ja ammattitaidolla. Lomakeskuksen kokoustiloissa voi järjestää kokouksia ja muita tilaisuuksia ympäri vuoden. Helposti muuntuvat tilat sopivat monen kokouksen ja tapahtuman pitopaikaksi. Kokouksen jälkeen voi lähteä Tahkon rientoihin tai rentoutua lomakeskuksen palveluiden parissa.

Tahko Golden Resortin tunnelmalliset juhlatilat, maittavat ruoat ja laadukas palvelu sopivat myös moneen juhlaan tai tilaisuuteen jopa 250 hengelle. Golden Resortissa niin perhejuhlien kuin suurempienkin edustustilaisuuksien järjestäminen onnistuvat vaivattomasti. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää palveluistamme!

Juhliin ja edustustilaisuuksiin tai all inclusive -palvelua kaipaaville Golden Resortin catering-palvelu huolehtii maistuvat tarjoilut toiveidenne mukaan, ja teille sopivaan aikaan. Catering-palvelu on sekä yksityis- että yritysasiakkaidemme käytössä. Tutustu myös muihin LISÄPALVELUIHIN ja tee majoittumisesta vieläkin suurempi elämys.

Tutustu Tahkon mahdollisuuksiin ja ota ilo irti oleskelustanne! Tahko on aktiivilomailijan paratiisi, mutta myös huvilassa lepääminen on sallittu nautinto Golden Resortissa.

Tutustu majoitusvalikoimaamme ja varaa seuruelleesi Tahkon tasokkaimmat huvilat!

Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää majoittumisesta Tahkolla!

Myyntipalvelu INFO@TAHKOCHALET.FI tai 017 483 200

 

VARAA MAJOITUS

OSTA TAHKO CHALETIN majoitusLAHJAKORTTI

Huvila

Golden Resort huvilat tarjoavat mainiot puitteet majoitukseen, lomailuun, perhejuhliin ja edustustilaisuuksiin ympäri vuoden.

Tutustu

Paritalohuvila

Golden Resort paritalohuvilat tarjoavat mainiot puitteet majoitukseen, lomailuun, perhejuhliin ja edustustilaisuuksiin ympäri vuoden.

Tutustu

Sijainti rauhallisella alueella keskellä Tahkon kauneinta luontoa
Tahko Lake/Forest golfkentän laidalla
Valaistuille hiihtoladuille 100m
Rinteeseen ja Tahkon keskustaan noin 5km (talvikaudella ilmainen skibussi)
Path 2Fill 1Page 1Page 1Page 1Page 1