Korkeatasoiset kokoustilat Tahkolla

Kokous-, catering- ja majoituspalvelut luonnon rauhassa

Golden Resortin korkeatasoiset kokous- ja juhlatilat, herkulliset tarjoilut ja hyvä palvelu tekevät tilaisuudestasi onnistuneen. Luonnon äärellä on helppoa järjestää täydellinen kokouspäivä ja yritysjuhla!

Yhdistä tapahtumaasi virkistävää ohjelmaa

Golden Resort ympäristöineen tarjoaa loistavat ulkoilumahdollisuudet ympäri vuoden. Lajit kuten golf, patikointi, pyöräily, melonta ja ratsastus antavat energiaa tiiminne päivään. Päivän päätteeksi voitte rentoutua kuntosalilla tai saunoen. Talvella laskettelurinteet ja hiihtoladut ovat avoinna pitkälle iltaan. Tutustu mahdollisuuksiin ja ota reipas hetki osaksi kokousohjelmaa.

Monipuolinen tapahtumakeskus Tahkon ytimessä

Saman katon alla koet yökerhon parhaat livekeikat ja nautit sesongin herkut rennon tyylikkäässä ruokaravintolassa. Piazza toimii erinomaisesti yritys- ja yksityistilaisuuksien sekä tapahtumien pitopaikkana – jopa yli 1000 henkilön tilaisuuksiin ja kokouksiin. Pikkujoulut, kesäjuhlat, seminaarit, tuotelanseeraukset, – järjestä vuoden näyttävin tilaisuus, ja varaa Piazza käyttöösi!

LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ

Tai ota yhteys myyntipalveluumme

Kokousvaraukset
017 483 200 | sales@tahkochalet.fi
Myyntipalvelu avoinna:
ma-pe 8-16

Pääsali

Pääsalissa on mahdollista järjestää tapahtumia jopa 250 hen­gen kokouksiin aina 400 juhlavieraan cocktailtilaisuuksiin. Sali (300 m2) on jaettavissa neljään osaan. Ikkunoista avau­tuu kesällä näkymä vehreälle golfkentälle ja talvella lumen­hohtoisille hiihtoladuille. Laita ryhmäsi puhumaan, meillä voitte kokoustaa myös 6-8 hengen pyöreissä pöydissä!

Kabinetit

Pääsalin lisäksi Golden Resortissa on kaksi tyylikästä ka­binettia. Kabinetti 2:een mahtuu 24 henkilöä ja Kabinetti 3 tarjoaa tilat 18 henkilölle. Tiloissa on langaton laajakaista ja hyvä kokousvarustus.

Huvilakokous on erilainen kokemus

Pienten ryhmien kokouspaikaksi sopii viihtyisä huvila. Olo­huoneessa on avarat tilat 8-10 henkilölle ja tarjoiluista vas­taa halutessa cateringpalvelu. Katetulla terassilla ja saunalla varustetut huvilat houkuttelevat viihtymään pidempäänkin.

Huvilan rauhassa etätöihin

Golden Resortin paritalot tarjoavat huippumahdollisuuden etätyöskentelyyn. Nauti aktiivisesta työviikosta ja luonnossa liikkumisesta. Saatavilla myös pidempiä ajankohtia.

 

Päiväkokouspaketti alk. 39 €/hlö

 • kokoustila ja av-laitteet
 • aamukahvi/tee ja suolainen kahvileipä
 • kokouslounas
 • iltapäiväkahvi/tee ja makea kahvileipä

Päiväkokouspaketti ja yksi yö alk. 105 €/hlö

 • päiväkokouspaketti
 • majoitus viihtyisissä 8-henkilön paritalohuviloissa (135m2), 4 makuuhuonetta, joissa kolmessa makuuhuoneessa oma wc/kylpyhuone, tilava olohuone, keittiö, kodinhoitohuone, sauna, takka, katettu terassi, aurinkoterassipatio ja autokatos
 • aamiainen

Huvilakokous 6-8 henkilölle alk. 1350 €/vrk

 • majoitus tasokkaassa ja tilavassa Golden Resort huvilassa (215m2), liinavaatteet pedattuna, pyyhkeet, takkapuut, loppusiivous
 • huvilan check in klo 9.00 ja check out seuraavana päivänä klo 12.00
 • kokousvälineet: videotykki, fläppitaulu/tussit, paperia/kyniä, jatkojohto
 • langaton verkkoyhteys
 • tarjoilut huvilaan toimitettuna: aamukahvi/tee ja suolainen kahvileipä, lounas, iltapäiväkahvi/tee ja makea kahvileipä, illallinen ja aamiainen

Paritalohuvila etätyöskentelyyn ja rentoutumiseen alk. 1000 €/7 vrk

 • majoitus viihtyisässä 8-henkilön paritalohuvilassa (135m2), 4 makuuhuonetta, kolmessa makuuhuoneessa oma wc/kylpyhuone, tilava olohuone, keittiö, kodinhoitohuone, sauna, takka, katettu terassi, aurinkoterassipatio ja autokatos  
 • langaton verkkoyhteys

Hinnat voimassa toistaiseksi saatavuuden mukaan. Autamme teitä mielellämme kaikissa kokoukseen liittyvissä järjestelyissä.

PYYDÄ TARJOUS

Path 2Fill 1Page 1Page 1Page 1Page 1