Tahkon kesä

Koe kesäloman huikeat elämykset kanssamme! Nauti Tahkon tarjoamista loman huippuhetkistä. Kesätekemiseen kuuluvat monenlaiset luontoelämykset, kuten luontoretkeily, maastopyöräily, golf, suppailu ja melonta. Kesällä on paljon mieleenpainuvia tapahtumia kaiken ikäisille. Juhannus, Tahko MTB, Tahko Watercross ja monet muut ovat kaikki ulottuvillasi. Katso Tahkon tapahtumakalenteri tästä. Tahko Farmilta löytyy nähtävää ja koettavaa koko perheelle. Maisemahissillä pääsee valloittamaan Tahkon huipun. Tutustu Tahko Chaletin monipuolisiin majoituskohteisiin ja ravintola- & viihdetarjontaan, ja varaa oma kesälomasi nyt! 

 

Varaa loma-asunto Tahkon ytimestä tai tilava huvila 

Tasokkaat Vietti Suites -huoneistot 4:lle ja Ukon 2-5 hengen huoneet takaavat mukavan majoittumisen Tahkon ydinkeskustassa lähellä palveluja. Huoneistoja ja huoneita saatavilla keittiön ja saunan kera! Lemmikit ovat myös tervetulleita majoittumaan. Patikointireitit, uimaranta, leikkipuistot ja muut aktiviteetit sijaitsevat kaikki lyhyen kävelymatkan päässä.  

Golden Resortin tunnelmallisiin huviloihin mahtuu isompikin seurue! Majoitu kuvankauniin 18-väyläisen golfkentän kupeesta. Alle kilometrin päästä lähtevät upeat luonto- ja pyöräilyreitit Tahkolle ja Nipaselle. Golden Resortin upea ravintola aurinkoisine terasseineen on avoinna päivittäin koko kesän.

VARAA MAJOITUS

TUTUSTU GOLFPAKETTEIHIN

 

Piazzalla nautit parasta ruokaa, viileimmät drinksut ja kesän kuumimmat keikat saman katon alla 

Rennon tyylikäs Ristorante & Lounge Cervina on paikka, jossa nautit illasta baarisyötävän tai pitkän illallisen parissa. Cervinan listalta löydät modernia italialaista ruokaa pohjoismaisella otteella. Täydelliset makuelämykset odottavat sinua.

Piazza Terrace Cafe & Bar tarjoaa maukasta purtavaa ja pienpanimoiden mallasherkkuja näköalapaikalla keskellä Tahkoa. Viihtyisälle kesäterassille on helppo tulla perheen ja ystävien kera tai vaikka ihan itsekseen hyvän ruoan, leppoisan tunnelman ja järvinäkymän äärelle. Tule nauttimaan kesäolosta parhaimpien aftereiden ja Dj keikkojen pariin. 

KATSO PIAZZAN TARJONTA

 

Tahko on yksi kotimaan suosituimmista golfkohteista. Pelaa golfia kuvakauniissa maisemissa ja majoitu aivan golfkenttien vieressä.

 

GOLFAAMAAN

 

Nauti kesäolosta järvimaisemilla maukkaan ruoan äärellä. Piazza on upea kohtaamispaikka Tahkon keskustassa. Tutustu Piazzan ruokaravintoloihin ja tapahtumiin.

 

KATSO AUKIOLOAJAT

Path 2Fill 1Page 1Page 1Page 1Page 1