Tahkon kesä

Koe kesäloman huikeat elämykset kanssamme! Golden Resortin tunnelmallisiin huviloihin mahtuu suurempikin seurue. Majoitu kuvankauniin 18-väyläisen golfkentän kupeessa keskellä vehreää luontoa. Alle kilometrin päästä lähtevät luonto- ja pyöräilyreitit Tahkolle ja Nipaselle. Golden Resortin upea ravintola aurinkoisella terassilla on avoinna päivittäin koko kesän.

Nauti Tahkon tarjoamista loman huippuhetkistä. Kesätekemiseen kuuluvat monenlaiset luontoelämykset, kuten luontoretkeily, maastopyöräily, golf, suppailu ja melonta. Tahko Farmilta löytyy nähtävää ja koettavaa koko perheelle, ja maisemahissillä pääsee valloittamaan Tahkon huipun. Näe ja koe Tahkolla.

Golden Resortin rento klubiravintola palvelee kesällä päivittäin. Tarjolla lounasta sekä kesäkuusta lähtien a la carte lista. Myös klubitalon kuntosalit ovat käytössäsi kesälomasi ajan.

Varaa oma kesälomasi nyt!

 

VARAA MAJOITUS

TUTUSTU GOLFPAKETTEIHIN

 


Cafe & Bistro Lago tarjoaa maukasta purtavaa ja viileitä drinksuja näköalapaikalla keskellä Tahkoa. Viihtyisälle kesäterassille on helppo tulla perheen ja ystävien kera tai vaikka ihan itsekseen hyvän ruoan, leppoisan tunnelman ja järvinäkymän äärelle.  Tutustu ravintolaan, ja tule nauttimaan kesäolosta.

 


Varaa loma-asunto Tahkon keskustasta. Tasokkaat Vietti Suites -huoneistot 4:lle ja Ukon 2-5 hengen huoneet takaavat mukavan majoittumisen Tahkon ydinkeskustassa lähellä palveluja. Huoneistoja ja huoneita saatavilla keittiön ja saunan kera! Lemmikit ovat myös tervetulleita majoittumaan. Patikointireitit, uimaranta, leikkipuistot ja muut aktiviteetit sijaitsevat kaikki lyhyen kävelymatkan päässä. Tutustu kohteisiin Ukko ja Vietti.

Tahko on yksi kotimaan suosituimmista golfkohteista. Pelaa golfia kuvakauniissa maisemissa ja majoitu aivan golfkenttien vieressä.

 

GOLFAAMAAN

 

Liity Tahko Chaletin sähköpostilistalle

Saat parhaimmat tarjoukset ja tuoreimmat uutiset sähköpostiisi kohteistamme Golden Resort, Piazza, Ukko sekä Vietti.

LIITY LISTALLE

Path 2Fill 1Page 1Page 1Page 1Page 1