Häät & juhlat

Ikimuistoiset juhlat kaikkina vuodenaikoina

Golden Resortin monipuoliset ja muunneltavat juhlatilat, herkulliset tarjoilut ja hyvä palvelu tekevät tilaisuudestasi onnistuneen.

Kauniissa juhlatilassa voit järjestää täydelliset juhlat jopa 250 hengelle jokaisena vuodenaikana. Tyylikkään ravintolasalin suurista ikkunoista tulvii valoa, ja näkymät avautuvat vehreään, ruskan värikkääseen tai talvenhohtoiseen rauhalliseen ympäristöön. Ilmastoidun ravintolasalin upea ulkoterassi tuo kesäisin mukavasti lisätilaa. Ravintolasali on myös jaettavissa pienempiin osioihin, jolloin pienten juhlien tunnelma säilyy intiiminä.

Golden Resort on mieleenpainuva ja tunnelmallinen juhlatila, jossa syödään, juodaan, tanssitaan ja juhlitaan!

 

TARJOILUT

Tärkeään juhlapäivään kuuluu herkullinen tarjoilu, jonka voitte valita monipuolisista ja tasokkaista juhlamenuistamme pöytiintarjoiltuna tai buffetpöytään katettuna. Ammattitaitoinen tarjoiluhenkilökuntamme on teitä varten varmistamassa onnistuneen tilaisuuden. Golden Resort on anniskeluravintola.

MAJOITTUMINEN

Huvilamme tarjoavat rauhalliset puitteet majoittumiseen juhlien yhteydessä. Voitte kerääntyä yhteiselle aamiaiselle tilaamalla päärakennukseen juhlaseurueellenne aamiaisbuffetin. Hyvin levänneenä onkin mukava nauttia juhlien ohjelmasta sekä Tahkon aktiviteettitarjonnasta ja nähtävyyksistä.

HÄÄYÖ GOLDEN RESORTILLA

Lisäpalveluina hääpareille erityistä luksusta tuo aamupala tarjoiltuna huvilaan. Pyydä tarjous hääyön majoittumiselle huvilassamme. Juhlaseurueen majoittuminen järjestyy myös Golden Resortin upeissa huviloissa.

Autamme teitä kaikissa juhliin liittyvissä järjestelyissä: Kerro meille toiveesi elämäsi juhlasta.

 

”Juhlat sujuivat täydellisesti. Palvelusta ja juhlapaikasta antaisin kyllä täydet 10/10 pistettä. Kaikki aina häitten suunnittelusta itse päivän toteutukseen sujui kyllä niin mutkattomasti, että en voi kuin suositella palveluitanne. Iso kiitos teille! En keksi mitään, minkä olisin toivonut mennä toisin. Teillä on töissä tosi ammattitaitoista porukkaa, joilla selkeästi on kokemusta juhlien järjestämisestä. Sen verran ”helposti” näinkin isojen juhlien järjestäminen näin hääparin näkökulmasta onnistui. Autoitte järjestämään todella onnistuneet juhlat.”  -Minna. (Häät 2023)

 

 

Laatuaikaa kahdestaan Tahkolla

Unohtumaton seikkailu yhdessä rakkaan kanssa luonnon parissa onnistuu niin maastopyöräillen, vaeltaen, lasketellen ja hiihtäen. Nilsiässä Syvärijärven lähellä sijaitseva ihastuttava Golden Resort tarjoaa häämatkalla mahdollisuuden niin rentoutumiseen kuin aktiivilomaan. Upeat huvilat sijaitsevat lähellä Tahkon kaunista ja monipuolista luontoa sekä palveluja. Kaikki ruokailut ja mahdolliset aktiviteetit voidaan suunnitella juuri teidän mieltymysten mukaisesti kokonaisuuteen sopiviksi. Golden Resortin häälomapaketit ovat ihanteelliset kiireettömälle sekä nautinnolliselle häämatkalle luonnon keskellä. Kysy lisää!

 

 

Path 2Fill 1Page 1Page 1Page 1Page 1