Häät & juhlat

Ikimuistoiset pienet tai suuret juhlat kaikkina vuodenaikoina

Golden Resortin monipuoliset ja muunneltavat juhlatilat, herkulliset tarjoilut ja hyvä palvelu tekevät tilaisuudesta kuin tilaisuudesta onnistuneen. Golden Resortin kauniissa juhlatilassa onnistuu järjestää täydelliset juhlat jopa 250 hengelle joka vuodenaikaan. Tyylikkään ravintolasalin suurista ikkunoista tulvii valoa, ja näkymät avautuvat vehreään ja rauhalliseen ympäristöön. Ravintolasalin upea ulkoterassi tuo lisäksi mukavasti lisätilaa ja antaa mahdollisuuksia asiakkaan tarpeisiin. Golden Resort on mieleenpainuva ja tunnelmallinen juhlatila, jossa syödään, juodaan, tanssitaan ja juhlitaan!

TARJOILUT

Tärkeään juhlapäivään kuuluu herkullinen tarjoilu, jonka voitte valita monipuolisista ja tasokkaista juhlamenuistamme pöytiintarjoiltuna tai buffetpöytään katettuna.  Ammatillinen tarjoiluhenkilökuntamme on teitä varten varmistamassa onnistuneen tilaisuuden.

LUKSUS HÄÄYÖ GOLDEN RESORTILLA

Huvilamme tarjoavat rauhalliset puitteet hääjuhlien jälkeen ja seuraavana päivänä. Lisäpalveluina hääpareille erityistä luksusta tuo aamupala tarjoiltuna huvilaan tai yhteisen aamupalan voi nauttia päärakennuksessa muiden juhlavieraiden seurassa. Juhlaseurueen majoittuminen järjestyy myös Golden Resortin upeissa huviloissa. Juhlien jälkeen on hyvä suunnata lepäämään, jotta seuraavana päivänä voi nauttia Tahkon aktiviteettitarjonnasta ja nähtävyyksistä.

Autamme teitä kaikissa juhliin liittyvissä järjestelyissä. Pyydä tarjous elämäsi juhlasta!

Path 2Fill 1Page 1Page 1Page 1Page 1