Golf

Tasokas golfloma Tahkolla

Tahko Old Course ja Lake/Forest course ovat tunnustetusti kauneimpia ja pelaajaystävällisimpiä golfkenttiä Suomessa. Puistomainen Old Course on kuuluisa komeista rantaväylistään, joilta avautuvat upeat näkymät Syvärinjärvelle sekä laskettelurinteille. Golden Resort -huvila-alueen äärellä sijaitsevat kaksi 9-reikäistä kenttää Lake/Forest ovat puolestaan pituutensa, korkeuserojen ja kapeampien väylien ansiosta mielenkiintoisia ja sopivan haastavia. Puuston harvennuksen jälkeen kentät ovat entistäkin pelattavampia ja näkymät avarampia. Laatu, monipuolisuus ja maisema – sanat eivät riitä kuvailemaan tätä kokonaisuutta.

Laadukkaita majoitusvaihtoehtoja kaikille pariskunnista perheisiin ja isompiin seurueisiin

Valikoimastamme löydät juuri sinulle sopivan majoitusvaihtoehdon. Voit valita majoituksen Tahkon ytimessä tai luonnon rauhassa golfkentän välittömässä läheisyydessä. Meillä majoitut mukavasti Ukko-huoneissa, Vietti-huoneistossa sekä Vietti- ja GoldenResort-huviloissa. Tervetuloa itse kokemaan!

Tahko Chalet golfpaketit 2022

Golden Resort golfpaketit:
Golden Resort paritalohuvila (135m2) 590 € / 1vrk ja 790 € / 2vrk
Golden Resort huvila (215m2) 750 € / 1vrk ja 950 € / 2vrk
Hinnat sisältävät majoituksen, green feet, liinavaatteet ja loppusiivouksen 4 henkilölle. Lisähenkilöt 75 € / hlö / vrk.

Ukko golfpaketit:
85 € / hlö / vrk / 4hh
95 € / hlö / vrk / 3hh
90 € / hlö / vrk / 2hh
130 € / hlö / vrk / 1hh

Hinnat sisältävät majoituksen Ukko huoneissa Tahkon ytimessä, liinavaatteet, loppusiivouksen ja 1x green fee/hlö.

Villa Vietti on Tahkon ydinkeskustassa sijaitseva tasokas huvila, jonka pinta-ala on 180 m2. Huvilassa on viisi erillistä makuuhuonetta, joista kaksi ala- ja kolme yläkerrassa. Kaikissa makuuhuoneissa on kaksi erillistä vuodetta. Alakerrassa on hyvin varusteltu avokeittiö, viihtyisä oleskelu-/ruokailutila, tilava saunaosasto, kodinhoitohuone ja suuri terassi, josta on hyvät näkymät rinteille.

Kysy tarjous Villa Vietin golfpaketista!

Vietti suites golfpaketit:
95 € / hlö / vrk / 4hh
110 € / hlö / vrk / 3hh
140 € / hlö / vrk / 2hh

Hinnat sisältävät majoituksen Vietti huoneistossa Tahkon keskustassa, liinavaatteet, loppusiivouksen ja 1x green fee/hlö.
Hinnat ovat voimassa golfkaudella 2022 pois lukien 23.-26.6. ja 10.-14.8.2022. Golfpaketteja saatavilla rajoitetusti.
Tarjoamme aina turvatut lähtöajat ja koko päivän green feet!

Pyydä tarjous tasokkaasta golflomasta

Path 2Fill 1Page 1Page 1Page 1Page 1