Vastuullinen Golden Resort

Me Golden Resortilla sitoudumme vastuulliseen liiketoimintaan.  Teemme ympäristölle myönteisiä tekoja ja päätöksiä kaikessa toiminnassamme. Haluamme tarjota asiakkaillemme hyvää mieltä aiheuttavia matkailukokemuksia, joita voi kokea hyvällä omalla tunnolla. Tuomme vastuullista toimintamallia oman henkilöstön ja asiakkaidemme tietoisuuteen. Kehitämme toimintaamme vihreämpään suuntaa yhdessä henkilöstön, asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. 

Majoituskohteissamme kerromme näkyvästi kierrätyksestä. Majoituskohteissa ei myöskään ole väli- /päivittäistä siivousta tai pyyhkeiden vaihtoa, vaan kohde siivotaan vasta majoituksen päätyttyä.  

Kesällä 2022 kaikkiin huviloihin ja paritalokohteisiin asennamme ilmalämpöpumput, joiden avulla voimme pienentää CO2-päästöjämme huomattavasti. Lisäksi kuusi uutta sähköautojen latauspistettä sijaitsevat kohteemme parkkipaikalla ja ovat vierailijoiden käytössä. 

Golden Resort kohteemme päärakennuksessa (ravintola, kokous- ja toimistotiloja) meillä on jo nyt käytössä aurinkopaneelijärjestelmä, josta saamme hiilineutraalia sähköä tukemaan ympäristöystävällisiä energiaratkaisuja.  

Vedenkulutuksen vähentäminen toteutetaan kulutusta tarkkailemalla ja kulutusta vähentävillä teoilla mm. nurmialueiden kastelua vähentämällä ja vuodevaatteiden ja pyyhkeiden pidemmällä käytöllä.

Jätteidenkäsittelyssä olemme sitoutuneet lajitteluun ja jätteiden vähentämiseen. Majoituskohteissa lajitteluun on selkeät ohjeet ja se on tehty helpoksi toteuttaa. Henkilöstölle korostetaan oikeaoppisen kierrätyksen merkitystä ja esimerkiksi ruokahävikin pienentämiseksi meillä on käytössä oikeaoppiset annoskoot.

Ravintoloissamme suosimme mahdollisuuksien (saatavuuden ja sato-/saaliskauden) mukaan lähellä tuotettuja raaka-aineita. Listalta löytyy mm. lähialueen kalaa ja kasviksia. Etsimme jatkuvasti uusia lähiruokakumppaneita nostaaksemme lähiraaka-aineiden osuutta. Kauempaa tulevissa raaka-aineissa sertifioidut tuotteet ovat toiminnan kulmakivi. 

Yksi Tahkon vetovoimatekijä on puhdas suomalainen järviluonto. Alueellamme on loistavat mahdollisuudet nauttia Savon luonnosta kestävällä tavalla. Upeat patikointireitit ovat lähellä ja niitä kehitetään yhdessä alueen kyläyhdistyksen kanssa. Myös esteettömyyden kehittäminen on tärkeää, että mahdollisimman moni voisi nauttia luonnosta. Tahkon pyöräilyreitit ovat myös luontoa kunnioittava tapa liikkua. Saatavilla on myös sähköpyöriä, että myös kaiken kuntoisilla on mahdollisuudet pyöräillä alueen reitistöillä. SUP laudat ovat kesällä suosittuja ja talvi tuo taas tullessaan laajat maastohiihtomahdollisuudet, lumikenkäilyn, sekä kestävästi operoidut rinteet, joissa mm. lumetusvesi saadaan rinteen alla olevasta Syvärijärvestä.  

Haluamme tarjota turvallisen työympäristön ja varautua ennalta mahdollisiin riskeihin. Kehitämme mm. tietoturvaosaamistamme kouluttautumalla ja seuraamalla lain ja säädösten vaatimuksia pysyäksemme ajan tasalla. Sitoudumme henkilökuntamme tasa-arvoiseen kohteluun, sekä toimimme lapsiin, teini-ikäisiin, naisiin, vähemmistöihin tai muihin haavoittuvassa asemassa oleviin ryhmiin kohdistuvaa kaupallista, seksuaalista tai muuta hyväksikäyttöä sekä kaikenlaista häirintää vastaan. Emme toimi missään yhteistyössä sellaisten toimijoiden kanssa, joiden katsotaan edes etäisesti toimivan sosiaalisesti vastuuttomasti. 

Vähimmäistasona on noudattaa lakeja ja asetuksia, mutta toimimme jo nyt monissa kestävän kehityksen alueilla omaehtoisesti lakeja laajemmilla ohjeilla ja toimintatavoilla. PNT Active Oy on omalta osaltaan kehittämässä matkailua ympäristön kannalta kestävämmäksi. Tässä meillä on mukana osaava ja motivoitunut henkilöstö ja aktiiviset asiakkaat.  

 

TUTUSTU MAJOITUKSIIN

 

Path 2Fill 1Page 1Page 1Page 1Page 1