Ympäristö ja me

OLEMME MUKANA RAKENTAMASSA KESTÄVÄÄ MATKAILUA

Golden Resortilla on myönnetty Green Key -ympäristömerkki. Tahdomme toimia Green Key ympäristökriteerien mukaisesti ja luontoa kunnioittaen, jotta tulevilla sukupolvilla on mahdollisuus nauttia Tahkon riemuista ympäri vuoden vastuullisesti ja kestävästi. Valitsemallasi Green Key -merkityn majoituksen tuet samalla vastuullista ja kestävämpää matkailua.

Uusin vastuullisuustoimenpiteemme on hiilineutraaliin jätehuoltoon siirtyminen.  Olemme ottaneet tammikuun alusta käyttöön kumppanimme Lassila & Tikanojan Hiilineutraali jätehuolto -palvelun. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että jätehuollostamme syntyvä hiilijalanjälki mitataan, ja päästöt kompensoidaan Gold Standard -sertifioitujen metsityshankkeiden avulla.

SÄÄSTÄMME ENERGIAA JA VETTÄ

Golden Resortin päärakennuksen energiantarpeesta 10-20 % saadaan aurinkopaneeleista ja muu käyttämämme sähkö on lähellä tuotettua. Pyrimme pienentämään energian kulutustamme käyttämällä led-valoja ja energiansäästölamppuja. Aina kun vaihdamme uuden lampun, valitsemme ympäristöä säästävän.  Käytämme Fiksuvesi-järjestelmä ja veden virtauksen rajoittimia mukavuudestasi tinkimättä.

LAJITTELEMME JA KIERRÄTÄMME

Jätteiden lajittelu ja kierrätys säästää luontoa. Pyrimme tekemään lajittelun sinulle mahdollisimman helpoksi: jokaisessa majoituskohteessa on lajitteluohjeet ja kierrätyspisteiden sijannit. Lajittelemalla jätteet oikein voidaan ne hyödyntää parhaalla mahdollisella tavalla energiana tai muuna materiaalina.

TARJOAMME KOTIMAISTA RUOKAA

Olemme sitoutuneet tukemaan suomalaista ruoantuotantoa. Kotimaisia elintarvikkeita suosimalla edesautamme suomalaista työllisyyttä ja saamme puhdasta, laadukasta ja turvallista ruokaa. Kotimainen ruoka on myös ympäristö- ja ilmasto­ystävällisempää. Pyrimme pienentämään ruokahävikkiämme ja olemme mukana ResQ:n ruokasovelluksessa.

YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISET TUOTTEET

Siivouksessa meillä on käytössämme ekologiset tuotteet ja menetelmät, joilla puhtaan tuloksen lisäksi pidämme huolta ympäristöstä. Olemme siirtyneet pääosin paperisista käsipyyhkeistä ekologisempiin uudelleen käytettäviin puuvillapyyhkeisiin. Toimistoissa käytössämme on ympäristömerkityt toimistopaperit ja olemme vähentäneet kopiopaperin käyttöämme merkittävästi.

VINKKEJÄ VASTUULLISEEN LOMAILUUN

  • Säästä energiaa sammuttamalla turhat valot ja laitteet
  • Suosi hanavettä
  • Anna autollesi vapaapäivä
  • Kannata aktiivisesti roskattomuutta
  • Suosi paikallisia tuotteita ja palveluita

Jäikö sinulle kysyttävää hotellimme ympäristöasioista? Ota yhteyttä myyntipalveluumme.

Etsitkö muita Green Key -yrityksiä? Vieraile siinä tapauksessa sivulla www.greenkey.fi.

Path 2Fill 1Page 1Page 1Page 1Page 1