Palvelut

Aktiivilomailijan paratiisi

 

Golf

Golden Resortin kruunun jalokivi, Jan Sederholmin suunnittelema Tahko Lake & Forest kentät ovat vain kivenheiton päässä huviloista. Laatu, monipuolisuus ja maisema – sanat eivät riitä kuvailemaan tätä kokonaisuutta. Kahdesti Suomen parhaaksi golfkentäksi valittu puistomainen Tahko Old Course on kuuluisa komeista rantaväylistään, joilta avautuvat upeat näkymät Syvärinjärvelle sekä laskettelurinteille.

Puuston harvennuksen jälkeen molemmat kentät ovat entistäkin pelattavampia ja näkymät avarampia. Tervetuloa itse kokemaan!

Hiihto

Tahkolla pidät yllä hiihtokuntoasi mahtavissa talvisissa maisemissa – vapaalla tai perinteisellä tyylillä. Tahkon ja Nilsiän alueella suksilla pääsee melkein minne vain ja valaistut hiihtoladut kulkevat Golden Resort loma-alueen kautta. Normaalitalvena Tahkon alueen lähes 80 kilometrin latuverkosto avautuu marraskuun lopulla ja on huollettuna huhtikuulle asti. Ladut ulottuvat metsä- ja harjumaisemien lisäksi Tahkon ja Nilsiän palveluiden äärelle, sekä hieman myöhemmin myös Syvärin jäälle jolloin jääladut tuovat noin 17 kilometriä lisää hiihdettävää. Valaistuja latuja löytyy 16 kilometrin verran. Valittavana on eri tasoisia ja -mittaisia reittejä, joiden varrella palvelee hyvä määrä taukopaikkoja, kahviloita ja ravintoloita.

Laskettelu

Mukavat laskutoimitukset odottavat lähempänä kuin ehkä uskotkaan. Tahkon monipuoliset rinteet samoin kuin hyvin hoidettu latuverkosto vetävät puoleensa joka talvi tyytyväistä hiihtokansaa – junioreista senioreihin. Kun talvilomasi on lähellä, lähellä on lumikin.

Mukavasti ylös ja hilpeästi alas! Sukset ja laudat suihkivat ahkeraan Tahkon yhteensä 24 hyväkuntoisessa rinteessä, joista pisimmät ovat yli 1000 metriä. Korkeuseroa löytyy jopa 200 metriä. Huom. Golden Resort loma-alueen ja Tahkon rinteiden välillä liikennöi talviaikaan ilmainen skibussi!

Kuntosalit

Pieni suuri kuntosali sijaitsee Golden Resort päärakennuksen alakerrassa ja uusi toiminnallinen kuntosali rakennuksen yläkerrassa.  Viimeisen päälle olevat aerobiset laitteet, rautaa riittävästi ja erittäin korkealaatuiset venyttelylaitteet. Kaikkea mitä haluat kompaktissa tilassa. 

Kuntosalimaksu 10 €/kerta. Golden Resortilla majoittuvat voivat käyttää kuntosalia veloituksetta.

Kuntosali on avoinna kesällä päivittäin. Ryhmätiedusteluissa voitte olla yhteydessä info@tahkochalet.fi.

Tilaussauna

Golden Resort päärakennuksen kaksi tilaussaunaa sopivat isommankin porukan löylyttelyyn niin ulkoilu- kokouspäivänkin päätteeksi. Pyydä tarjous löylyistä!

Path 2Fill 1Page 1Page 1Page 1Page 1