Varaa talviloma Tahkolle

Talviseikkailu kutsuu sinut Tahkolle! Vietä pidempi hiihtoloma tai ihana viikonloppu yhdessä perheen tai ystävien kanssa keskellä kauneinta Savoa. Tutustu majoituskohteisiimme ja talven ravintola- & viihdetarjontaan, ja varaa seurueellenne täydellinen loma! 

 

Loma-asunnosta rinteeseen 

Neljän henkilön tasokkaat Vietti Suites -huoneistot ja Ukon 2-5 hengen huoneet takaavat mukavan majoittumisen Tahkon ydinkeskustassa lähellä palveluja. Hiihtoladut, rinteet ja muut aktiviteetit sijaitsevat kaikki lyhyen kävelymatkan päässä.  

Perhe tai ystäväporukka tilavassa huvilassa 

Golden Resortin tunnelmallisiin huviloihin mahtuu isompikin seurue! Tutustu Tahko Chaletin majoitustarjouksiin upeiden hiihtolatujen äärellä. 

VARAA MAJOITUS

 

 Piazzan keväässä Suomen kärkiartistit 

Piazzan kevään keikkakalenteri on julkistettu. Tutustu ohjelmaan, ja suuntaa LIPPUKAUPOILLE TÄSTÄ. Luvassa monipuolinen kattaus Suomen kärkiartisteja, bilebändejä ja djkokoonpanoja. Energistä afterski-menoa rinnelomalle tuo Piazzan Himmee After Ski 18.2. alkaen. 

KATSO PIAZZAN KEVÄÄN KEIKAT

 

Ristorante & Lounge Cervina – Nordic Italian Cuisine 

Tahkon sydämeen avautuva Ristorante & Lounge Cervina on rento ja tyylikäs ravintola, jossa nautit illasta kevyen baarisyötävän tai pitkän illallisen parissa. Cervina tarjoaa modernia italialaista ruokaa pohjoismaisia raaka-aineita hyödyntäen. Tervetuloa täydellisten makuelämysten pariin! 

TUTUSTU TÄSTÄ

Path 2Fill 1Page 1Page 1Page 1Page 1