Luovat puitteet etätyöskentelyyn

Tahko Golden Resort – Suomen etätyöparatiisi

Suuntaa ystävien, puolison tai kollegoiden kanssa etätöihin Tahkolle! Upeat huvilamme sijaitsevat lähellä Tahkon kaunista ja monipuolista luontoa sekä palveluja tarjoten luovat puitteet etätyöskentelyyn. Catering-palvelumme pitää nälän loitolla, voitte valita teille sopivimmat tarjoilut runsaista menuvaihtohdoistamme. Huvilamme tarjoavat ihanteelliset olosuhteet, työympäristön ja ergonomian inspiroivalle ja tehokkaalle työviikolle. Paritalohuvilassa on kaksi modernia työhuonetta hiljaiselle työlle sekä lisäksi viihtyisät ryhmätyötilat. Nopea verkkoyhteys ja tekninen tuki takaavat työrauhan ja keskittymisen olennaiseen. Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota työpisteiden työergonomiaan: säädettävät työpöydät ja työtuolit, seisoma-alustat, hyvä valaistus ja tekniikka ovat täällä sinua varten.

Aktiivinen etätyöviikko Tahkolla

Virittäydy tehokkaaseen työviikkoon heti maanantaiaamusta. Pidä päivästä aktiivinen tauko tutustumalla Tahkon portaisiin ja Mäkiaution rotkoon. Palaat töihin taatusti energisoituneena. Työpäivän päätteeksi teille sopivaan aikaan pääsette kokeilemaan ohjattua Method Putkisto tuntia paikan päällä tai etänä. Tiistaina päivä sujuu tehokkaasti töiden merkeissä, palaverit ja verkkotapaamiset sujuvat kuin siivillä. Iltapäivästä kannettava vaihtuu golfbägiin. Voitte valita pelaatteko Suomen kauneimpiin lukeutuvan Tahko Old Coursen vai haastavamman Lake ja Forest golfkentän. Keskiviikkona työviikko on jo puolessa välin ja inspiraation puutetta ei tarvitse potea. Päivällä teille on varattu sähkökäyttöiset e-fatbike sähköpyörät, joilla voitte tutustua Tahkon kauniisiin maisemiin. Illan voitte nauttia huvilan rauhasta terassilla tunnelmoiden ja latautua seuraavaan päivään. Huvilasta käsin on helppoa jatkaa etätyöskentelyä. Torstaina pääsette nauttimaan Ravintola Golden Resortin maittavasta kolmen ruokalajin päivällisestä.

Etätyöviikon aktiviteetit kahdelle

Maanantai
Method Putkisto

Tiistai
Golfkierros

Keskiviikko
E-fatbike

Torstai
3 ruokalajin illallinen Ravintola Golden Resortilla.
Lisämaksusta voitte valita illallisen yhteyteen Golden Resortin laadukkaan viinipaketin hintaan 60 €/hlö.

Golden Resortin etätyöviikko kahdelle hengelle alk. 1012 € sisältäen majoituksen ma-pe + aktiviteetit

Lisäpalveluna ennakkotilauksesta huvila-catering kahdelle hintaan 300 € sisältäen neljä aamiaista, neljä lounasta ja kolme päivällistä huvilaan toimitettuna.

 

UUTTA! Olemme suunnitelleet perheellisille etätyöviikon ohjelman!

Etätyöviikon perheaktiviteetit

ma: maastopyöräily, kylpylä

ti: Tahko Farmi, lasten päivälippu SuperCorneriin

ke: Sup-laitailu, golfkierros tai golfopetus

to: keilaus, 3 ruokalajin perheillallinen Ravintola Golden Resortilla

 

Etätyöpaketit suunnitellaan juuri sinun näköiseksi ja myös pidemmille ajankohdille. Soita meille 017 483 200 tai laita sähköpostia sales@tahkochalet.fi.

Path 2Fill 1Page 1Page 1Page 1Page 1