Pikkujoulut Tahkolla

Pikkujoulupaketit alk. 112,50 €/hlö/vrk sisältäen majoituksen, illallisbuffetin ja sisäänpääsyn Piazzaan

Varmista vuoden parhaat pikkujoulut marraskuussa yrityksellesi tai juhlaseurueellesi Tahkolta! Tutustu vuoden 2022 pikkujoulutarjontaamme ja varaa paikkasi pian! Kaikki tärkeimmät elementit rennon ja onnistuneen pikkujoulun varmistamiseksi ovat tässä.

 

25.11. Klamydia
26.11. ABREU

2.12. Happoradio
3.12. Tahkon talvikauden avajaiset: Erin

9.12. Ramses II ja BESS
10.12. Gasellit

 

VARAA PIKKUJOULUT

 

Pikkujoulun majoitus

Majoitu paraatipaikalla Tahkon keskustassa Ukossa tai Vietti Suitesissa. Tahkon keskustassa majoittuville suosittelemme varaamaan pikkujouluruokailun Cervinaan.

Ryhmille ja yksityisiin pikkujuhliin sopivat Golden Resortin upeat huvilat. Kaikista huviloista löytyvä sauna tarjoaa mahdollisuuden löylyissä rentoutumiseen. Huvilat soveltuvat niin loman viettoon kuin yritysten kokouskäyttöönkin.

Parhaat Pikkujouluruokailut ryhmällesi

Valitse Pikkujoulujen illallisravintolaksi Ravintola Golden Resort tai Ristorante & Lounge Cervina. Golden Resortin perinteinen pikkujoulupöytä katetaan Golden Resortin juhlasaliin aivan huvila-alueen läheisyyteen. Ruokailut ovat myös saatavilla huvilaan toimitettuna. Tutustu Golden Resortin pikkujouluruokailuun tästä.

 

OTA YHTEYTTÄ JA VARAA

Myyntipalvelu
017 483 200 | sales@tahkochalet.fi
Myyntipalvelu avoinna:
ma-pe 8-16

 

Cervinan viiden ruokalajin Pikkujoulumenu

Vietä säkenöivä pikkujouluilta Tahkon sydämessä Cervinassa. Cervinan Pikkujoulumenu vie sinut uusien makuelämysten äärelle. Ilta jatkuu sujuvasti saman katon alla Piazzan puolella.

CERVINAN PIKKUJOULUMENU 59 € / HLÖ

Kokous & Pikkujoulut

Voitte yhdistää juhlaanne halutessanne myös kokouksen unohtamatta Tahkon monipuolisia aktiviteetteja, jotka tarjoavat unohtumattomia elämyksiä ja vauhtia laidasta laitaan.

LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ

Piazzan lippu & ruoka -paketit alk. 64,90 € / hlö

Yhdistä Pikkujouluruokailu ja upea illanvietto huippuviihteen parissa Piazzalla. Golden Resortin paketin hintaan sisältyy perinteinen joulupöytä sekä sisäänpääsy Piazzalle. Cervinan Pikkujoulumenu ja lippu -paketti 79 € / hlö.

OSTA LIPPU & RUOKAILU

Path 2Fill 1Page 1Page 1Page 1Page 1