Tahko Oktoberfest

OKTOBERFEST -VIIKONLOPPU TAHKOLLA 23.-25.9.2022

On jälleen aika kaivaa lederhosenit, Dirndl -mekot, hatut ja tanssikengät kaapista ja suunnata Tahkon syksyiseen syleilyyn koko viikonlopun ajaksi! Oktoberfestin mukaansa tempaava tunnelma odottaa jo juhlijoitaan, nähdään siis Tahkolla!

PERJANTAI 23.9.

Jusba Humaljoki
Hovimuusikko Ilkka
Olli Halonen
Antti Ketonen
Sauerkraut7

LAUANTAI 24.9.

Jusba Humaljoki
Hovimuusikko Ilkka
Herrat
Dingo
Sauerkraut7

 

Varaa majoitus Tahkon ytimestä tai tilava huvila

Tasokkaat Vietti Suites -huoneistot 4:lle ja Ukon 2-5 hengen huoneet takaavat mukavan majoittumisen Tahkon ydinkeskustassa lähellä palveluja. Huoneistoja ja huoneita on saatavilla keittiön ja saunan kera! Lemmikit ovat myös tervetulleita majoittumaan. Oktoberfest- teltta ja muut aktiviteetit sijaitsevat kaikki lyhyen kävelymatkan päässä.  

Golden Resortin tilaviin huviloihin mahtuu isompikin seurue! Majoitu kuvankauniin 18-väyläisen golfkentän kupeesta.

VARAA OKTOBERFEST-PAKETTI ALK. 85€/HLÖ

 

Tahko Oktoberfest ryhmille

Varmista ryhmällesi parhain majoitus, ruoka & lippu -paketti sekä VIP -liput syksyn odotetuimpaan tapahtumaan. Tahko Chalet tarjoaa kaikki palvelut samasta paikasta.

PYYDÄ TARJOUS TÄSTÄ

 

Vietä parhaat Oktoberfest -jatkot Piazzalla

Olutfestivaalien viralliset jatkot käydään Tahkon menopaikkojen ykkösessä Piazzalla. Mallasjuoma virtaa ja tanssit jatkuvat aina aamuyöhön saakka. Tahko Oktoberfest ja Piazzan Vip-vieraana pääset Piazzaan maksutta.

VARAA PIAZZAN VIP

 

Ruokaile paraatipaikalla Cervinassa 

Aloita illanvietto Oktoberfest-teltan vierestä Cervinasta. Rennon tyylikäs Ristorante & Lounge Cervina on paikka, jossa nautit illasta baarisyötävän tai pitkän illallisen parissa. Cervinan listalta löydät modernia italialaista ruokaa pohjoismaisella otteella. 24.9 Cervinassa yksityistilaisuus klo 19-22.

Tutustu menuun

 

 

 

Path 2Fill 1Page 1Page 1Page 1Page 1