Juhannus ja festarimajoitus

IHANAT KESKIKESÄN JUHLAT

Juhannus kokoaa jälleen ystävykset ja ihastuksen kohteet Tahkolle 23.-25.6.2022. Mikä sen parempaa, kuin nauttia kesästä ja keikoista omalla porukalla. Tahko on myös täydellinen kohtaamispaikka uusiin ihmisiin. Keskikesän juhannusjuhlassa ovat mukana Suomen kärkiartistit ja bändit. Festivaali oli julkaissut ohjelmistoonsa valovoimaisia kotimaisia artisteja, kuten Apulanta, BEHM, Ellinoora sekä Teflon Brothers. Liput Tahko Juhannus -festivaaleille tästä!

 JUHANNUKSEN VIRALLISET ETKOT JA JATKOT PIAZZALLA

Tule juhlimaan porukalla kesäkauden avausta ja yötöntä yötä Piazzaan! Juhannustanssit alkavat Piazzan kesäterassilla ja hauskanpito jatkuu sisällä aina pikkutunneille saakka. Esiintymässä mm. The Second Level, Dj Kode ja Dj Luoma. Teemaan sopivia viileitä drinksuja, menomusiikkia ja purtavaa saa Piazzalta koko viikonlopun.  Saavuthan ajoissa paikalle, sillä paikkoja on rajoitetusti.
Ennakkoliput tulevat myyntiin pian.

  OSTA LIPUT TÄSTÄ

Rennon tyylikäs Ristorante & Lounge Cervina on paikka, jossa nautit kesäillasta baarisyötävän tai pitkän illallisen parissa. Cervinan listalta löydät modernia italialaista ruokaa pohjoismaisella otteella. Tervetuloa täydellisten makuelämysten pariin!

  LUE LISÄÄ

 

FESTARIMAJOITUS

Tee juhannuksesta vieläkin elämyksellisempää ja majoitu Tahko Chaletin monipuolisissa majoituskohteissa. Festaripaketit sisältävät liput Tahko Juhannukseen.

2-henkilön Ukko huoneet alk. 342,50 € / hlö / 3vrk
3-hengen Ukko huoneet alk. 349 € / hlö /3vrk
4-henkilön Ukko huoneet alk. 293 € / hlö / 3vrk

4-henkilön Vietti huoneistot alk. 369 € / hlö / 3vrk

8-henkilön Golden Resort paritalohuvilat alk. 304,25 € / hlö / 3vrk

Hinnat sisältävät majoituksen (to-su), liinavaatteet, loppusiivouksen ja kolmen päivän liput Juhannusfestivaaleille. Hinnat edellyttävät täysiä majoituspaikkoja / majoituskohde.

info@tahkochalet.fi / 017 483200

 

Festaripaketit ovat tältä vuodelta loppuunmyyty.

 Etsitkö majoittumiseen muuta ajankohtaa?

 VARAA KESÄLOMA TAHKOLLE

Path 2Fill 1Page 1Page 1Page 1Page 1