Juhannus ja festarimajoitus

IHANAT KESKIKESÄN JUHLAT

Juhannus kokoaa ystävykset ja ihastuksen kohteet ensi vuonna Tahkolle 22.- 24.6.2023. Mikä sen parempaa, kuin nauttia kesästä ja keikoista omalla porukalla. Tahko on myös täydellinen kohtaamispaikka uusiin ihmisiin. Keskikesän juhannusjuhlassa ovat mukana Suomen kärkiartistit ja bändit. Liput Tahko Juhannus -festivaaleille tästä!

 JUHANNUKSEN VIRALLISET ETKOT JA JATKOT PIAZZALLA

Tule juhlimaan porukalla kesäkauden avausta ja yötöntä yötä Piazzaan! Juhannustanssit alkavat Piazzan kesäterassilla ja hauskanpito jatkuu sisällä aina pikkutunneille saakka.

  PIAZZALLE

Tervetuloa Piazzan terassille Tahkon ytimeen. Piazza Terrace on paikka, jossa on helppo tavata ystäviä ja viettää aikaa porukalla. Istu alas ja rentoudu kuvankauniissa järvi- ja rinnemaisemissa maistuvan ruoan tai lasillisen äärellä. 

  LUE LISÄÄ

 

FESTARIMAJOITUS

Tee juhannuksesta vieläkin elämyksellisempää ja majoitu Tahko Chaletin monipuolisissa majoituskohteissa. Festaripaketit sisältävät liput Tahko Juhannukseen.

Hinnat vuodelle 2023 tulossa pian.

Hinnat sisältävät majoituksen (to-su), liinavaatteet, loppusiivouksen ja kolmen päivän liput Juhannusfestivaaleille. Hinnat edellyttävät täysiä majoituspaikkoja / majoituskohde.

info@tahkochalet.fi / 017 483200

 Etsitkö majoittumiseen muuta ajankohtaa?

 VARAA KESÄLOMA TAHKOLLE

Liity Tahko Chaletin sähköpostilistalle

Saat parhaimmat tarjoukset ja tuoreimmat uutiset sähköpostiisi kohteistamme Golden Resort, Piazza, Ukko sekä Vietti.

LIITY LISTALLE

Path 2Fill 1Page 1Page 1Page 1Page 1