Pääsiäinen Tahkolla

Kevättalven upeat ulkoilukelit kutsuvat Tahkolle! Vietä pääsiäinen täynnä aktiviteetteja ja rentoa yhdessä olemista perheen ja ystävien kanssa. Tutustu Tahko Chalen monipuolisiin majoituskohteisiin ja ravintola- & viihdetarjontaan, ja varaa kevään aurinkolomasi hangille nyt! 

 

Varaa loma-asunto Tahkon ytimestä tai tilava huvila hiihtoladun kupeesta 

Tasokkaat Vietti Suites -huoneistot 4:lle ja Ukon 2-5 hengen huoneet takaavat mukavan majoittumisen Tahkon ydinkeskustassa lähellä palveluja. Huoneistoja ja huoneita saatavilla keittiön ja saunan kera! Lemmikit ovat myös tervetulleita majoittumaan. Hiihtoladut, rinteet ja muut aktiviteetit sijaitsevat kaikki lyhyen kävelymatkan päässä. 

Perhe tai ystäväporukka tilavassa huvilassa 

Golden Resortin tunnelmallisiin huviloihin mahtuu isompikin seurue! Tutustu Tahko Chaletin majoitustarjouksiin upeiden hiihtolatujen äärellä. 

VARAA MAJOITUS

 

Piazzalla nautit parasta ruokaa, viileimmät drinksut ja kuumimmat keikat saman katon alla 

Piazza Terrace Cafe & Bar tarjoaa herkullista lounasta näköalapaikalla keskellä Tahkoa. Terracelle on helppo tulla perheen ja ystävien kera tai vaikka ihan itsekseen hyvän ruoan, leppoisan tunnelman ja järvinäkymän äärelle. 

Rennon tyylikäs Ristorante & Lounge Cervina on paikka, jossa nautit illasta kevyen baarisyötävän tai pitkän illallisen parissa. Cervinan listalta löydät modernia italialaista ruokaa pohjoismaisella otteella. Tervetuloa täydellisten makuelämysten pariin!

  VARAA PÖYTÄ TÄSTÄ


Piazzan pääsiäisen keikoilla bileet nostavat pystyyn Mikael Gabriel, Elastinen ja Neljä Ruusua. Osta liput ajoissa ja nauti huippuartistien livekeikoista Itä-Suomen suurimmalla tapahtuma-areenalla.
 

Energistä afterski-menoa pääsiäiseen tuo Piazzan Himmee After Ski. Toppahaalarit heilumaan ja monot kattoon, kun DJ Fatfinger kääntää voluumit kaakkoon. Vamos!

Pääsiäisen bilepaketti sisältää majoituksen ja liput Piazzaan

Ukko alk. 152,50€/hlö/2vrk/4hh tai
Vietti Suites alk. 207,00€/hlö/2vrk/4hh

Hinnat edellyttävät täysiä majoituspaikkoja. Kysy myös muita ajankohtia!
Varaa pian: info@tahkochalet.fi tai soita 017 483 200.

TUTUSTU PIAZZAN TARJONTAAN

 

 

Path 2Fill 1Page 1Page 1Page 1Page 1