Pääsiäinen Golden Resortilla

Pääsiäinen Golden Resortin kauniissa maisemissa hiihtolatujen äärellä on parasta mitä voit lomallesi antaa. 8 henkilön huvilaan mahtuu suurempikin perhe, ystäväporukka tai monta pientä perhettä. Makuuhuoneet omilla kylpyhuoneilla tarjoavat luksusta lomailuun. Suuri ruokapöytä ja tilava sauna kokoavat porukan yhteisiin hetkiin. Lemmikit ovat myös tervetulleita majoittumaan.

Olitpa sitten ammattihiihtäjä tai laduilla ensimmäistä kertaa, tasosi mukaiset hiihtoreitit lähtevät suoraan Golden Resortin huvilakylän vierestä. Tahkon laskettelurinteille on matkaa vain n. 6 km, ja Ski Bussi kuljettaa veloituksetta rinteille ja takaisin kahden tunnin välein. Pääset huviloilta hissilipunmyyntiin 10 minuutissa.

Kaikissa huviloissa on hyvinvarusteltu keittiö. Mikäli kokkaus lomalla ei innosta, voit myös ennakkotilata Ravintola Cervinan kolmen ruokalajin herkkukassin kätevästi huvilalle noudettavaksi. Keskustan ruokaravintolat Lago ja Cervina tarjoavat vaihtuvia alennuksia majoitusvieraillemme.

Kevättalven upeat ulkoilukelit kutsuvat Tahkolle!

 

VARAA MAJOITUS

 


Tutustu myös Tahko Chaletin ravintola- & viihdetarjontaan!

Piazzan pääsiäinen

Legendaarinen, jo 20-vuotias Savon suurin tapahtumatalo Piazza juhlistaa pääsiäistä huippuartistien kattauksella. Osta 3 päivän lippupaketti pääsiäisen keikoille majoitusvarauksen yhteydessä, ja saat liput huippuetuhintaan 30€ /3 päivää /hlö! (norm 59€).

  • 6.4. Matti Airaksinen
  • 7.4. Aikakone
  • 8.4. Teflon Brothers

Piazzan Himmee After Ski on avoinna läpi pääsiäisen to-la klo 14-19. Nauti dj:n soittolistasta tanssien terassilla tai sisällä lämpimässä takkatulen äärellä.

Piazzalle

 

Tilaa pääsiäisen herkkukassi

Ravintola Cervinan herkkukassi sisältää alkupalat pääruoan ja jälkiruoan. Vain lämmitys, ja juhlava pääsiäispöytä on valmis! Tutustu ja tilaa ti 4.4.2023 klo 12.00 mennessä.

Ristorante & Lounge Cervina – Nordic Italian Cuisine 

Cervina on rento ja tyylikäs illallisravintola Tahkon sydämessä, jossa nautit illasta kevyen baarisyötävän tai pitkän illallisen parissa. Cervina tarjoaa modernia italialaista ruokaa pohjoismaisia raaka-aineita hyödyntäen. Listalla myös pohjolan klassikoita. Tervetuloa täydellisten makuelämysten pariin!

Lago – lounasta näköalalla

Cafe & Bistro Lago tarjoaa herkullista lounasta näköalapaikalla keskellä Tahkoa. Bistroon on helppo tulla perheen ja ystävien kera tai vaikka ihan itsekseen hyvän ruoan, leppoisan tunnelman ja rinnenäkymän äärelle. Lisäksi Lagossa herkutellaan fondue-patojen äärellä lauantai-iltaisin.

Tutustu ruokaravintoloihin  

 

Path 2Fill 1Page 1Page 1Page 1Page 1