Tahko Oktoberfest

OKTOBERFEST -VIIKONLOPPU 29.-30.9.2023

Tahko Oktoberfest -tapahtuma on taas pian käsillä. Majoitus kannattaakin varata hyvissä ajoin kuten myös pakata lederhosenit valmiiksi odottelemaan syyskuuta.

Oktoberfestiä juhlitaan Tahkon keskustassa sijaitsevassa jättiteltassa baijerilaisruoan ja mallasjuomien parissa. Huippuartistit pitävät tunnelman teltan katossa ja sen yli koko viikonlopun ajan. Teltta on avoinna klo 18-01, jonka jälkeen ilta jatkuu Piazzan jatkoilla aamu neljään saakka.

VARAA MAJOITUS

Oktoberfestin mukaansa tempaava tunnelma odottaa jo juhlijoitaan. Tutustu huviloihimme ja varaa majoitus keskeltä kaunista luontoa, vain 6 km matkan päässä juhlahumusta. Golden Resortin tilaviin 8 henkilön huviloihin mahtuu suurempikin Oktoberfest -seurue.

Kysy lisää, ja varaa Oktoberfest -majoituspaketti: info@tahkochalet.fi

***

OKTOBERFEST TAHKO 2023 – OHJELMA

PERJANTAI 29.9.

Partyfonics feat. ShowDJ Miika
Pete Parkkonen
Arttu Wiskari

LAUANTAI 30.9.

Partyfonics feat. ShowDJ Miika
Finlanders
Playa
Martti Servo & Napander

***

Liput:
1 päivä 39€, 2 päivää 70€.
1 päivän VIP-lippu 109€, sisältää alkujuoman, kattavan buffetin ja paikan VIP-katsomossa.

OSTA LIPUT

 

Tahko Oktoberfest ryhmille

Varmista ryhmällesi parhain majoitus, sekä VIP -paketit ruokailun kera syksyn odotetuimpaan tapahtumaan. Tahko Chalet tarjoaa kaikki palvelut samasta paikasta.

PYYDÄ TARJOUS TÄSTÄ

 

Vietä parhaat Oktoberfest -jatkot Piazzalla

Festivaalien viralliset jatkot käydään Tahkon menopaikkojen ykkösessä Piazzalla. Mallasjuoma virtaa ja tanssit jatkuvat aina aamuyöhön saakka.

PIAZZALLE

 

Majoitusta 1-4 henkilölle. Tahko Chaletin majoituskohteet VIETTI JA UKKO sijaitsevat Tahkon keskustassa. Neljän henkilön tasokkaat Vietti Suites -huoneistot ja Ukon 2-5 hengen huoneet takaavat mukavan majoittumisen keskellä Tahkon palveluja. Huoneistoja ja huoneita on saatavilla keittiön ja saunan kera. Lemmikit ovat myös tervetulleita majoittumaan. Oktoberfest- teltta ja muut aktiviteetit sijaitsevat kaikki lyhyen kävelymatkan päässä.

Path 2Fill 1Page 1Page 1Page 1Page 1