MENUT RYHMILLE

Tarjoamme sesongin tuoreista raaka-aineista ryhmällesi herkullisen aamiaisen, illallisen, buffet-ruokailun sekä yöpalan. Valitse alla olevista menuvaihtoehdoistamme ryhmällesi sopivin menu tai jätä yhteydenottopyyntö ja kerro lisää omista toiveistasi. Koko ryhmälle tulee valita yhtenäiset tarjoilut.

Illallismenut ovat saatavilla min. 6 hengen seurueille ja buffetmenujen minimilaskutus on 20 henkilöä. Pyydämme vahvistamaan tilauksen ajankohdan ja tarjoilut viimeistään 14 päivää ennen tilaisuutta. Huomioimme myös erikoisruokavaliot tilauksessasi. Käytämme ruoan valmistuksessa kotimaista lihaa, kanaa ja kalaa sekä suosimme paikallisten tuottajien raaka-aineita.

LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ

KATSO AAMIAISMENU TÄSTÄ

***

ILLALLISMENUT

MENU I

Keittiömestarin tervehdys, amuse bouche

Peuratartar

Naudan sisäfileetä, pähkinävoita, tummaa portviinikastiketta, haudutettuja caponata-kasviksia ja rapeaa punajuurta

Suklaakakkua ja vadelmamelbaa

62,00 /hlö

MENU II

Keittiömestarin tervehdys, amuse bouche

Maa-artisokkakeittoa

Paistettua nieriää, aniksella maustettua valkoviinikastiketta, hasselbackan perunaa ja caponata-kasviksia

Tiramisu

54,00 /hlö

MENU III

Keittiömestarin tervehdys, amuse bouche

Burrata ja marinoituja viikunoita

Maissikanan rintaa salviavoilla, caponata-kasviksia ja risottoa

Pannacottaa ja kristalloitua valkosuklaata

53,00 /hlö

MENU IV

Keittiömestarin tervehdys, amuse bouche

Maa-artisokkakeitto

Tomaatilla täytettyä munakoisoa

Uuniomenaa ja kanelikermaa

52,00 /hlö

***

BUFFET

BUFFET I

Leppäsavustettua lohta ja yrttikastiketta
Sydänsalaattia, ”tonatto” dressinkiä ja pecorinoa
Marinoitua mozzarella juustoa ja tomaattia
Parmankinkkua
Caesar-salaattia
Vihersalaattia
Rosmariinifocaccia ja levitettä
~ ~ ~
Valitsemanne pääruoka
~ ~ ~
Jogurttipannacottaa ja viikunaa
Kahvia ja teetä

50,50 /hlö

BUFFET II

Skagen ja mallasleipää
Kylmäsavusettua lohta ja sitruuna dressinkiä
Paahdettua punajuurta, lehtikaalta ja saksanpähkinää
Caesar-salaattia
Paahtofileetä, sydänsalaattia ja sinihomejuustoa
Salaatti perunasta, kapriksesta ja Dijon -sinapista
Leipää ja levitettä
~ ~ ~
Valitsemanne pääruoka
~ ~ ~
Maitosuklaata ja vadelmaa
Kahvia ja teetä

58,50 /hlö

BUFFETIN PÄÄRUOKA VAIHTOEHDOT

Yön yli haudutettua porsaanniskaa ja tummaa timjamikastiketta

Savustettua siikaa ja tilli -beurre blanc

Paahdettua kukkakaalia, falafel-pullia ja mantelia

Paahdettua häränfileetä ja Jaloviina-pippurikastiketta (+7€ /hlö)

 

Kaikki pääruoat tarjoillaan kauden kasvisten ja perunalisäkkeen kera.
Buffet kahdella pääruoalla +8€ /hlö
Pääruoka lautasannoksina pöytiin tarjoiltuna +10€ /hlö
Buffet huvilaan toimitettuna. Toimitusmaksu 100€ /huvila.

***

YÖPALA

BURGER

150 gramman jauhelihapihvi, sämpylä, cheddarjuustoa,
majoneesia, tomaattia, kurkkua ja salaatinlehtiä
18,00 /hlö

HOT DOG

2 kpl hot dogeja, ketsuppia, sinappia, kurkkusalaattia ja paahdettua sipulia
15,00 /hlö

TORTILLA

2 kpl minitortilloja vaihtoehtoisella täytteellä (kana, possu tai chili con carne),
guacamolea, smetanaa, juustokastiketta, salaatinlehtiä ja jalapenorenkaita
15,00 /hlö

Kaikki edellä mainitut iltapalat sisältävät lisäksi caesarsalaattia,
coleslaw-salaattia ja tomaatti-sipulisalsaa

PIZZA

Pizzapala kahdella täytteellä ja caesarsalaattia
11,00 /hlö

SUOLAINEN PIIRAS

Vaihtoehtoina: kinkku-, kana- tai feta-pinaattipiiras
sekä caesarsalaattia
11,00 /hlö

Path 2Fill 1Page 1Page 1Page 1Page 1