À la carte

Kesämenustamme löydät keittiömestarimme huolella valikoidut makuelämykset kotimaisilla raaka-aineilla ja pohjoismaisia makuja hyödyntämällä. À la carte annoksista pääsee nauttimaan joka päivä keittiön aukioloaikojen mukaan. Keittiö suljetaan tuntia ennen ravintolan sulkemisaikaa. Lapset 4-12v. syövät listan herkkuja puoleen hintaan.

 

MENU

GOLDEN RESORTIN SKAGEN KATKARAPULEIPÄ (L) 13,00€
Tummaa leipää, katkarapuja, kananmunaa, sitruunaa, tilliä, pikkelöityä punasipulia, majoneesia ja salaatinlehteä
Saatavana myös Gluteenittomalla / viljattomalla / vhh leivällä

CAESAR SALAATTI L (G) 8,50€ / 14,00€
Romainesalaattia, talon Caesar-kastiketta, parmesanlastuja ja krutonkeja. Valitse makusi mukaan:
Kanalla / katkaravuilla / Kasvis
Saatavana myös gluteiinittomana / viljattomana.

KERMAINEN LOHIKEITTO L (G) 9,50€ / 15,00€
Perunaa, sipulia, tilliä, lohta, kermaa ja valkoviiniä.
Lisukkeena voissa paistettua saaristolaisleipää.
Saatavana myös gluteiinittomana / viljattomana.

GOLDENIN KLUBILEIPÄ L 19,00€
Savo-Karjalan Lihan savukylkeä, broileria, Jukolan Cheddarjuustoa, paahtoleipä, majoneesia, salaattia, tomaattia, pikkelöityä sipulia, sekä lisäksi maalaisranskalaisia ja dippi.
Saatavana myös gluteiinittomana.

TALON BURGER L (G) 19,00€
Liepuskan briossisämpylä, 180g Savo-Karjalan Lihan Highland täyslihapihvi, Savo-Karjalan Lihan savukylkeä, Jukolan Cheddarjuustoa, aiolia, salaattia, tomaattia, pikkelöityä punasipulia ja myrttisen suolakurkkua sekä lisäksi maalaisranskalaisia ja dippi.
Saatavana myös gluteiinittomana / viljattomana.

VEGEBURGER V 18,50€
Vegaaninen sämpylä, Beyond Meat -pihvi, vegaaninen chilimajoneesi, salaattia, tomaattia, pikkelöityä punasipulia ja myrttisen suolakurkkua sekä lisäksi maalaisranskalaiset.

Käytämme gluteenittomissa ja viljattomissa tuotteissa paikallisen Ketoinen Oy artesaanituotteita (viljaton leipänen, se isompi sämpylä). Tuote on gluteeniton, viljaton, hiivaton, soijaton, vähähiilihydraattinen ja runsaskuituinen.
Kysy muista allergeeneista tarjoilijalta.

Path 2Fill 1Page 1Page 1Page 1Page 1