Ravintola

Juhlatiloja, ravintola- ja catering-palvelua Tahkolla

Ravintola Golden Resort tarjoaa maistuvia hetkiä juhlaan ja arkeen keskellä kaunista Savon luontoa.

 

Klubiravintola

Kesällä ravintola on avoinna päivittäin golffareille ja muille ruokailijoille. Piipahda kahville, nauti päivän lounasbuffetin antimista, nappaa vitriinistä kierrokselle mukaan purtavaa ja herkuttele a la carte listan annoksilla.

Kesän 2023 aukioloajat
Keittiö sulkeutuu tunti ennen ravintolan sulkemisaikaa. Pidätämme oikeuden aukioloaikojen muutoksiin yksityistilaisuuksien vuoksi.

Ma-To, Su 8.30-16

Pe-La 8.30-17

Lounas joka päivä klo 11-15. Katso tästä viikon lounasmenu.

Tutustu À la Carte Menuun

 

Tilausravintola

Tilausravintola palvelee kokous, sekä hää- ja juhlavieraita ympäri vuoden. Ravintolasaliin mahtuu 250 ruokailijaa, lobby-baarissa on lisäksi 100 ja kesäterassilla 150 asiakaspaikkaa. Golden Resort on korkeatasoinen juhlien, tykypäivien, kokousten ja yksityistapahtumien pitopaikka, jossa on tilaa yli 250 osallistujalle.

Tasokkaat menut juhliin ja yritysryhmille. Valitse tilaisuuteenne sopiva menukokonaisuus alku-, pää- ja jälkiruokineen sekä yöpala maistuvista ryhmämenuvaihtoehdoista.

Tutustu menuihin täällä

 

Herkullista ruokaa ravintolasta noudettuna tai huvilaan toimitettuna

Catering -menujen avulla voit hemmotella lähimmäisiäsi kattavalla aamiaisella, järjestää rennot perhejuhlat tai tarjota mukavan illan seurueellesi. Tilaukset vähintään 6 henkilön mukaan.

Tutustu ja tilaa catering

 

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS

Golden Resortin
kokous- ja juhlatilat

Tutustu

Path 2Fill 1Page 1Page 1Page 1Page 1