Luovat puitteet etätyöskentelyyn

Tahko Golden Resort – Suomen etätyöparatiisi

Suuntaa ystävien, puolison tai kollegoiden kanssa etätöihin Tahkolle! Upeat huvilamme sijaitsevat lähellä Tahkon kaunista ja monipuolista luontoa sekä palveluja tarjoten luovat puitteet etätyöskentelyyn. Catering-palvelumme pitää nälän loitolla, voitte valita teille sopivimmat tarjoilut runsaista menuvaihtohdoistamme. Huvilamme tarjoavat ihanteelliset olosuhteet, työympäristön ja ergonomian inspiroivalle ja tehokkaalle työviikolle. Paritalohuvilassa on kaksi modernia työhuonetta hiljaiselle työlle sekä lisäksi viihtyisät ryhmätyötilat. Nopea verkkoyhteys ja tekninen tuki takaavat työrauhan ja keskittymisen olennaiseen. Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota työpisteiden työergonomiaan: säädettävät työpöydät ja työtuolit, seisoma-alustat, hyvä valaistus ja tekniikka ovat täällä sinua varten.

Aktiivinen etätyöviikko Tahkolla

Virittäydy tehokkaaseen työviikkoon heti maanantaiaamusta. Pidä päivästä aktiivinen tauko Tahkon huippuunsa hoidetuissa rinteissä. Palaat töihin taatusti virkistyneenä ja terve puna poskilla. Illan voitte nauttia huvilan rauhasta ja latautua seuraavaan päivään. Tiistaina päivä sujuu tehokkaasti töiden merkeissä, palaverit ja verkkotapaamiset sujuvat kuin siivillä. Illalla pääsette rentoutumaan kylpylän kuohuihin. Keskiviikkona työviikko on jo puolessa välin ja inspiraation puutetta ei tarvitse potea. Päivällä teille on varattu sähkökäyttöiset e-fatbike sähköpyörät, joilla voitte tutustua Tahkon kauniisiin maisemiin. Illalla voitte rentoutua saunomalla ja nauttimalla huvilan loistavista puitteista takkatulen lämmössä. Huvilasta käsin on helppoa jatkaa etätyöskentelyä. Torstaina pääsette nauttimaan Ravintola Mosquiton maittavasta kolmen ruokalajin illallisesta.

Etätyöviikon aktiviteetit kahdelle

Maanantai
3h rinnelippu

Tiistai
Kylpylä

Keskiviikko
E-fatbike

Torstai
3 ruokalajin illallinen Ravintola Mosquitossa.

Lisämaksusta voitte valita illallisen yhteyteen 4 oluen olut-tastingin tai Mosquiton laadukkaan viinipaketin hintaan 60 €/hlö.

Golden Resortin etätyöviikko kahdelle hengelle alk. 1012 € sisältäen majoituksen ma-pe + aktiviteetit

Lisäpalveluna ennakkotilauksesta huvila-catering kahdelle hintaan 300 € sisältäen neljä aamiaista, neljä lounasta ja kolme päivällistä huvilaan toimitettuna.

 

UUTTA! Olemme suunnitelleet perheellisille etätyöviikon ohjelman!

Etätyöviikon perheaktiviteetit

ma: lasten hiihtokoulu 150min, perhekylpylälippu

ti: Tahko Farmi perheaktiviteetti, lasten päivälippu SuperCorneriin

ke: 3h perherinnelippu, perheen poroajelu

to: lasten ice karting, 3 ruokalajin perheillallinen Ravintola Mosquitossa

 

Etätyöpaketit suunnitellaan juuri sinun näköiseksi ja myös pidemmille ajankohdille. Soita meille 017 483 200 tai laita sähköpostia sales@tahkochalet.fi.

Liity Tahko Chaletin sähköpostilistalle

Saat parhaimmat tarjoukset ja tuoreimmat uutiset sähköpostiisi kohteistamme Golden Resort, Piazza, Ukko sekä Vietti.

LIITY LISTALLE

Path 2Fill 1Page 1Page 1Page 1Page 1