Kokoukset

Aktiivinen kokous Tahkolla

Golden Resortin korkeatasoiset kokous- ja juhlatilat, herkulliset tarjoilut ja hyvä palvelu tekevät tilaisuudesta kuin tilaisuudesta onnistuneen. Kokouksiin ja tapahtumiin on helppo yhdistää myös aktiviteetteja, sillä Golden Resort ympäristöineen tarjoaa loistavat ulkoilumahdollisuudet ympäri vuoden. Lajit kuten golf, patikointi, pyöräily, melonta ja ratsastus palkitsevat päivän puurtamisen. Rentoutua voi myös kuntosalilla tai saunoen. Talvella laskettelurinteet ja hiihtoladut hemmottelevat harrastajaa pitkälle iltaan. Tutustu mahdollisuuksiin ja ota reipas hetki osaksi kokousohjelmaa.

Pääsali

Pääsalissa on mahdollista järjestää tapahtumia 30-250 hen­gen kokouksista aina 400 juhlavieraan cocktailtilaisuuksiin. Sali (300 m2) on jaettavissa kolmeen osaan. Ikkunoista avau­tuu kesällä näkymä vehreälle golfkentälle ja talvella lumen­hohtoisille hiihtoladuille.

Kabinetit

Pääsalin lisäksi Golden Resortissa on kaksi tyylikästä ka­binettia. Kabinetti 2:een mahtuu 24 henkilöä ja Kabinetti 3 tarjoaa tilat 18 henkilölle. Tiloissa on langaton laajakaista ja hyvä kokousvarustus.

Huvilat

Pienten ryhmien kokouspaikaksi sopii viihtyisä huvila. Olo­huoneessa on avarat tilat 8-10 henkilölle ja tarjoiluista vas­taa halutessa cateringpalvelu. Katetulla terassilla ja saunalla varustetut huvilat houkuttelevat viihtymään pidempäänkin.

 

Golden Resort kokouskampanja!
Kun varaat vähintään 20 henkilön päiväkokouspaketin 31.12.2018 mennessä, tarjoamme Sinulle ja ystävällesi kolmen ruokalajin illallislahjakortin.

Kun varaat vähintään 20 henkilön yön yli kestävän kokouspaketin 31.12.2018 mennessä, tarjoamme Sinulle ja seurueellesi lahjakortin, joka oikeuttaa 1vrk majoitukseen 8-henkilön Golden Resort paritalohuvilassa.

Päiväkokouspaketti alk. 38 € / hlö

  • kokoustila ja av-laitteet
  • aamukahvi/tee ja suolainen kahvileipä
  • kokouslounas
  • iltapäiväkahvi/tee ja makea kahvileipä

Päiväkokous ja yksi yö alk. 98 € / hlö

  • päiväkokouspaketti
  • majoitus 8-hengen huvilassa, jossa 4 makuuhuonetta omalla kylpyhuoneella, tilava olohuonekeittiö, kodinhoitohuone, sauna ja katettu terassi
  • aamiainen

Hinnat voimassa toistaiseksi saatavuuden mukaan. Autamme teitä mielellämme kaikissa kokoukseen liittyvissä järjestelyissä, pyydä tarjous.

Path 2Fill 1Page 1Page 1Page 1Page 1